mandag 19. september 2011

Husker du...


 ... Sad Sam? Dette er tydeligvis Honey (jeg visste ikke før nettopp nå at dette ikke er Sad Sam (hihi), men Sam er jo selvfølgelig brun fordi Sam er en gutt). Honey bodde på senga mi i mange år, og er litt stiv i hodehåret fordi hun var fin å felle en tåre på når livet ble stritt. De siste årene har hun vært henvist til mammas loft, og det var pur gjensynsglede da vi møtte hverandre igjen i går.
Hvor heftene med klistremerker fra all Sad Sam tyggisen jeg kjøpte er, vet dessverre ingen. Kanskje like greit, jeg har mitt fulle hyre med å finne en passende plass til Honey, nemlig.
English:
Do you remember Sad Sam? This is apparently Honey, but I didn´t know that until today. She´s been living at my mothers attic the last couple of years, and it was so much fun finding her again!

13 kommentarer:

 1. Åja, husker jeg veldig godt!! SÅÅ herlig :) Har en liggende i en kasse som skal på Lillegutts rom :)

  SvarSlett
 2. Mm! Sad Samtyggi! Mmm! DET er lenge siden, det!

  SvarSlett
 3. Veldig søt! Husker jeg hadde noen små figurer av denne og Sam. :)

  SvarSlett
 4. JA! Husker eg hadde ein raud ryggsekk med brune sad sam på <3

  Ha ein super mandagskveld!
  Klem Helene

  SvarSlett
 5. Synes måske Honey fortjener bedre end en kasse på din mors loft :-)

  SvarSlett
 6. Å ja, jeg husker! Jeg samlet på klistremerkene, og da jeg hadde alle fra nr 1 til 40, sendte jeg dem inn til Galgeberg (?) og fikk en bamse i retur. Klistremerkene fikk jeg tilbake igjen, bare med et lite merke over tallet, slik at de ikke kunne sendes inn på nytt. Jeg husker ikke hvor jeg jeg fikk høre at dette gikk an, men det var i hvert fall mange som samlet på klistremerkene av nettopp denne grunnen. :)

  SvarSlett
 7. haha :-) Sadsam ja, herre den tyggegummien var sinnsykt søt husker jeg. Så man kjenner det knase mellom tennene. mimremimre

  SvarSlett
 8. Takk for gode ord :)

  Og så søt en liten Honey.
  Selv har jeg en tynnslitt bamsefar på soverommet. Jeg prøvde å legge ham på loftet som 15 åring, men fikk så dårlig samvittighet at jeg hentet ham ned igjen etter to dager!

  Søte smil fra Skien

  SvarSlett
 9. Og ja, både Sad Sam og dama kom ned fra loftet for en stund siden, til sjuåringens store begeistring. Visste ikke at hun het Honey, her heter hun nemlig Pretty Elisabeth, ha ha ha.

  SvarSlett
 10. Nydelig :)
  Jeg hadde den ikke selv, men husker hun allikevel kjempegodt :)

  SvarSlett
 11. Åh! Så morsomt, husker de godt. Jeg har en ape som hadde samme funksjon, men jeg brukte å bade han - så hele apa er helt stiv, men han er min favoritt. Han bor faktisk på rommet vi bruker å sove på på hytta til Mamma og Pappa.

  SvarSlett
 12. Husker SadSam veldig godt! DET blikket, ikke mulig å glemme... ;)

  Men tyggisene har nok sneket seg under radaren min, og det er godt gjort, for jeg pleide (pleier?) å være oppdatert på snopefronten ;)

  Fint gjensyn :)

  SvarSlett
 13. Å ja! Lillebror hadde Sad Sam og jeg Honey. Veldig søte :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også