søndag 26. september 2010

Høststue
Endelig fikk jeg tid til å gjøre stua mer eller mindre høstklar. Har lenge gått og "trengt" litt forandring, og nå er jeg snart i mål i stua. Noen puteprosjekter til benken ved spisebordet, litt mer sort og grått og litt mer tre, så er jeg klar for høsten. Den oppmerksomme leser legger kanskje merke til det lilla hjertet på den gråblomstrete puta:) Ganske nysydd (med min nå avdøde symaskin), og flere er på vei... Også inn i Eplabutikken.
På tavledøra i hallen står høstens "to do-liste". Ikke snau, akkurat, så her må vi henge i stroppen... Har foreløpig bakt gulrotmuffins (det står dessverre ikke på lista), og fått låne mammas symaskin (min er nå nemlig erklært avgått ved døden), så her blir det søndagskos!
Riktig god søndag til deg også!

28 kommentarer:

 1. For en triveli gog lys stue!!!
  Jeg må si at jeg IKKE fikk dårlig samvittighet for min to-do liste, når jeg så din...
  Med ønske om en finfin søndagskveld!

  :o)

  SvarSlett
 2. Så fin stor klokke i gangen! Og like fin liste, lang og god, deilig, hehe... May your symaskin rest in peace, og bra du har fått låne ny. God søndag!

  SvarSlett
 3. Så herlig med godt synlig to-do-liste! Og nå ble jeg inspirert til å gjøre om på stua jeg også... Så fint det ble med lilla og tre!

  SvarSlett
 4. Fine farger, likte den gamle kassen. Dere har det veldig, veldig koselig. Tror jeg skal låne den ideen om en stor tavledør eller kanskje en vegg. "To do"-lista så veldig innbydene ut på et vis når den er skrevet sånn. Så er det jo veldig tydleig når en får strøket noe fra lista :)Ha en fin kveld og uke.

  SvarSlett
 5. Stua di ble virkelig fin og koselig. Ser for meg lange kvelder med stearinlys og rødvin, hekletøy og mad men mens høstregnet trommer på vinduet. (for min del hadde det vært strikketøy i stedet for hekletøy...)
  Kos deg videre:-)

  SvarSlett
 6. Kjempefine bilder av kjempefin stue!
  Tavle og "to do liste" er luurt :)
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 7. Såååå koselig stue"!!! Love love love!!!!!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 8. Oh my god...denne stuen er bare nyyydelig...du er så flink til å lage gode bilder for øyet. Kan jeg spørre hvor det soffet med ugle mønster er fra? Ha en fin søndag videre, bloggen din er en av mine absolutt favoritter;-))) Wilhelmine

  SvarSlett
 9. Så herlig og fin høststue, og lurt med to do liste, er jo så deilig når man kan se at ting forsvinner på lista, hmmmm kanskje jeg og må få meg en sånn liste, har jo nok å sette opp der ihvertfall....
  Ha en herlig søndag, og takk for god handel, er meget fornøyd med den og er alt kommet på plass, og litt skryt kommer også etterhvert på bloggen ;) til og med mannen likte den, og det er ikke ofte.....
  klem victoria

  SvarSlett
 10. Virkelig flott!! Liker stilen din veldig godt!!! Får alltid massevis av inspirasjon fra deg :)

  SvarSlett
 11. Så fin stue :) Elsker den store klokken og to do-listen din! :)

  SvarSlett
 12. Nydelige bilder
  du deler med oss,
  herlig inspirasjon ...!

  Ønsker deg en fin ny høstuke ...!

  klem til deg

  SvarSlett
 13. Hej! Fin fin blogg! Gillar allt! Kuddarna är skitsnygga!

  SvarSlett
 14. Ahhh..for noen herlige bilder! Elsker fargene du har innredet med:D

  Klem Christine

  SvarSlett
 15. Jeg utbrøt "Så fiiiint" da jeg så disse bildene:)
  Takk for masse inspirasjon!
  ELin

  SvarSlett
 16. Hei.

  Så nydelig du har det. Blir skikkelig inspirert hver gang det kommer nytt innlegg fra deg. Du har desidert en av mine favoritt blogger. Elsker de brune telysholderne har en selv som akkurat har kommet fram, men ønsker meg flere. Kanksje noen i lilla også når det nærmer seg advent. Puten med hjerte på var super fin, tror jeg må låne den ideen. Lurte på hvor du hadde kjøpt det grå stoffet med blomster på? det var super fint.

  Ha en deilig uke og håper to-do listen minker snart.

  Klem fra Ann Kristin.

  SvarSlett
 17. Nyyyyydelig! Har sagt det før, men: Du har så god fargesans; den stua er virkelig herlig. Du mestrer det å blande farger og mønstre uten at det blir kaos... ;-) Takk for at du deler!
  :-)

  SvarSlett
 18. For en nydelig blogg du har! Første gang jeg er innom etter et tips fra en venninne som mente jeg kom til å like den. Og hun hadde rett, jeg elsker den! Gleeeder meg til å bla meg lengre tilbake. Har kommet til april etter mange timer nå :)

  Takk for alt det fine du har delt ♥

  KLeM fra eLISABeTH

  (hihi jeg fikk "propp" som ordbekreftelse på kommentaren)

  SvarSlett
 19. Såååå fint!!!! Hvor har du fått det blomstrete teppe som henger over sofaen din fra?? Det var kjempefint! Vil ha!! :)

  SvarSlett
 20. Heisann!

  Kjempefin stue! Skikkelig deilige farger. Og tenk at en gjøreliste kan bli et blikkfang i rommet.

  SvarSlett
 21. så flott! hvilken sofa har du? leter etter sofaløsning, og denne var så fin! :)

  SvarSlett
 22. Puh! Godt å se at det ikke bare er vi som har lange to-do lister ;-) Herlige farger i sofakroken din, kjekt at man kan bytte uttrykket sånn bare med utskifting av noen puter og stæsj. KOselig :-)

  SvarSlett
 23. Hi! I love love love your photos - I've sent you an email to your gmail account about your very cute house and I'd love it if you could read my message and get back in touch as it could be an exciting project for you...

  SvarSlett
 24. Wow, seie eg berre! Her har du ein blogg etter mitt hjerte!:)
  Eg følger gjerne deg vidare, og skal kose meg meir her:)
  Ha ein flott kveld!
  Klem:)

  SvarSlett
 25. God morgen Ingrid! Føst må jeg få sagt at renbuen du har på bloggen din er helt fenomenal!! Kanskje har jeg skrevet det før også, men en god ting kan jo ikke sies for ofte!
  Jeg liker så godt fargene i den, og den er veldig flower-power 60-og 70-talls! Skulle trodd du var grafisk designer! Kanskje du er det? Dusjtipset ditt var smart! Jeg har en mengde papir som det er vanskelig å oppbevare uten at papiret tar skade, så dette tipset var lurt! Takk! Nydelig høststue du har! Stua deres er jo alltid flott, men jeg likte veldig godt det lilla i kombinasjon med det grønnturkise lille bordet. Flott kombinasjon.Ha en fin dag videre! Klem fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 26. Hei du
  Nydelig blogg du har og en veldig lys og fin stue. Ble veldig inspirert nå til å pusse opp egen stue hjemme hos oss, eller hvertfall tilføye litt mer farger og liv. Takk for inspirasjonen :D

  SvarSlett
 27. Forgive me if you don't speak English - but it's the only way I can communicate how much I like your blog - I just discovered it via To-Be-Charmed. I have added you to the blogroll over at Decorology

  Best!

  SvarSlett
 28. <3 nydelig stue, elsker kombinasjonen av sort, hvitt & en dæsj lilla. Å de hvite gulvene dine de drømmer jeg om, ingenting er mer fantastisk enn hvite gulv.

  RIP symaskinen di foresten. samme skjedde med meg sist mnd, men butikken eåpne alltid igjen på mandag -♥-

  smask ifra Sigrid
  http://houseofmomshell.blogg.no/

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også