mandag 30. august 2010

Mange jern i ilden


Det er mange prosjekter som flyr rundt ørene på meg i disse dager, og tiden strekker ikke helt til. Ekstra deilig var det derfor å dra på Oslotur i helgen, og bare koble helt av. Byttelånte Fjeldborg mot leilighet på Vålerenga, og kjente helt klart savnet etter Oslo, men så var det skrekkelig deilig å komme hjem også. Tusen takk for byttehandelen, S & E!
Litt småplukk ble med hjem, i tillegg til en megapose fra Stoff og Stil. Den fine bilputa fant jeg på Kremmerhuset, sammen med den lille rosa vasen. Billig fornyelse! Og perfekt med en ny sort/hvitt pute. Jeg er litt i høstmodus nå, og kommer nok til å dempe fargene her hjemme ørlitegrann.

Tre par nye sko kjøpt på salg! Salg er lurt, og gøy. Nå har jeg stoffsko til neste sommer:) De fine trykkene har jeg nylig fått i posten, kjøpt på Etsy fra Yellena James. Liker dem så godt! Havner nok snart på en vegg nær meg...

Tusen takk for alle kommentarer og linker til blogglotteriet mitt! Og velkommen til alle dere fine nye følgere:) Det er fremdeles mulig å være med på loddtrekninga på onsdag. Trykk her og legg igjen en kommentar, så er du med.
Jeg har fått høstens første forkjølelse, så nå skal jeg opp i sofaen igjen! Fin kveld til deg:)

11 kommentarer:

 1. Den lille rosa vasen kjøpte jeg meg ved mitt siste besøk hos Kremmerhuset også. Jeg synes den var så skjønn ❤ God bedring med forkjølelsen. Håper du blir ferdig med den nå før vinteren tar til :)

  SvarSlett
 2. Hei!
  Tenkte bare jeg skulle si tusen takk for den superfine bloggen din! Jeg har deg på blogglisten min og er kjapt innom når du har blogget. :) Gleder meg til trekningen av lotteriet ditt! Kjempefine ting du har funnet, har selv siklet lenge på den lille vasen fra Kremmerhuset. Tror den blir å finnes i leiligheten snart. :)
  Krya på dej! :)

  Mvh
  Renathe

  SvarSlett
 3. Flotte pute du har fått i hus. Eg likte dei så godt at eg måtte kjøpe to!
  Go bedring til dej!

  SvarSlett
 4. Bloggen din er såå fin. Etter lang tid med stor inspirasjonsglede over andre blogger, har jeg nå forsøkt meg på min egen blogg. Det er veldig morsomt, og jeg hadde blitt superglad om du ville kikke inn;-)) Ha en fin uke videre. mvh Wilhelmine

  SvarSlett
 5. Stilig bilpute! Har en lignende fra samme sted bare med en gul taxi. Morro med puter altså:)
  Og ikke minst morro at eplabutikken din går så bra! Da er det bare å fortsette å lage ting dit:)
  Gleder meg til å se hva du lager av alt du hadde med deg hjem fra stoff og stil, venter på en stor pakke derfra jeg også.
  Nå må jeg få meldt meg på lotteriet ditt:)

  SvarSlett
 6. Åh vilka fin tryck du köpt. Jag får nog ta mig ett kik på Etsy. Så himla fin och inspirerande blogg!

  SvarSlett
 7. Knalltøff pute som hadde likt seg veldig godt i sofakroken her også vet jeg. :)

  Ja er det ikke godt å bytte omgivelser til tider? Da er det vanligvis også så godt å komme hjem igjen, og se hva man setter pris på ved det kjente og kjære i sitt eget krypinn.
  Grattis med shopping tingsetangser, og god bedring fra forkjølelsen. :)

  SvarSlett
 8. Ooo, jeg likte den puta, knallstilig! :D

  SvarSlett
 9. Som alltid fra deg. Nydelig lyssetting :) Lekre bilder :)
  mvh
  Håvard

  SvarSlett
 10. Fin fin fin pute. Måtte inn på etsy for å se på trykkene - utrolig nydelige. Synes forøvrig du ikke trenger å spare skoene til neste sommer. Sommern ække over, vel?!

  SvarSlett
 11. Hei,

  Jeg fikk en nydelig turkis bokstav (M) i posten i går. Jippi! Flotte produkter du selger. Stå på!

  Klem fra Cecilie :-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også