mandag 16. august 2010

Gavedryss

Heldige meg! Fine venninner som vet hva jeg liker:) Mariskål i ny farge, og fantastisk Blafreboks. Nyter synet av dem. Tuuuusen takk A og S!

Nok en gaveanbefaling fra denne kanten: nemlig Bukkene Bruse på Badeland. En morsom og litt annerledes barnebok, som jeg sikkert har lest tredve ganger på ganske kort tid. Gøy å formidle for den voksne, og passende for barn på størrelse 2,5 år og oppover. Håper mottakeren vil like den like godt som barnehagebarna "mine":) Den er utgitt på Cappelen Damm i 2009, og jeg kjøpte den her
Det var dagens reklame!
Kan røpe at det går riktig godt med Eplaprosjektet, og at det blir feiring her 
på bloggen når sjappa er åpen! 
Heng med:)

21 kommentarer:

 1. Så flott ny header du har fått deg, blir alltid hoppende glad når jeg ser det er et nytt innlegg fra denne kanten ;) Herlige gaver da, har selv mange av blafre matbokser og blir aldri lei av dem....
  Og takk for boktipset, skal prøves på lille frøken....
  Ha en flott uke
  klem victoria

  SvarSlett
 2. Älskar dina bilder och hur du sätter ihop dem, ljuvligt!

  Kram Madde

  SvarSlett
 3. for en fin header!!
  digger den kommoden din..
  og spent på epla butikken:)

  SvarSlett
 4. God kväll!

  Vilka fina saker du fått. Blafreboxen är superfin. Häromdagen hittade jag en butik i staden som jag bor som säljer Blafre och blev överlycklig...Jag har hittat en fantastisk fin grön som jag vill ha:)

  Ha en bra kväll!/Hanna

  SvarSlett
 5. Hei!
  Så spennende med Eplaprosjektet da, det blir morsomt å se hva du pønsker på:)
  Fantastiske gaver du har fått, elsker spesielt Blafreboksen!Det er så mye fine Blafreting!Kjøpe kjøpe kjøpe...
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 6. JA her var det mye fint!!!! Eplabutikk sier du? Me like! Gleder meg til å se hva du legger ut der:)

  SvarSlett
 7. Heldige du så har fått sååå masse fint da!

  Og like skikkelig den nye headeren din! Lykke te med Epla :o)

  SvarSlett
 8. Grattis med nye ting. Venter i spenning på at Eple-butikken din skal åpne. Liker så gpdt å følge med deg i bloggen. Får fargekick når jeg er innom her. Hilsen A.

  SvarSlett
 9. Så fin kommode! Og den boka blir nok god mottatt, en favoritt her i huset og.

  SvarSlett
 10. Blafre har bare SÅÅÅÅ mye fint, kan visst aldri få nok av bokser og kofferter derfra:) herlige farger på de flotte gavene du fikk. Jeg henger med og gleder meg til å se Epla butikken din:) lykke til med forberedelsene...

  Maria:)

  SvarSlett
 11. Så fine gaver du har fått! :)

  Må innrømme jeg er veldig spent på Eplabutikken din! :)

  SvarSlett
 12. Så gøy da med litt gavedryss. Utrolig søt boks og jeg kan heller ikke få nok av mariskålene.

  Takk for barnebok tips. Skal virkelig reklamere for den på jobb. er kjempe glad i nye barnebøker, hvis du ikke har lest Tigli eller Mormors maskin kan jeg anbefale disse til å ha i barnehagen. Veldig kjekke bøker.

  Lykke til med epla butikken blir gøy når den åpner.

  ha en fin kveld:)

  SvarSlett
 13. Tusinde tak fordi du ville være med inde hos mig... Det er jeg rigtigt glad for især da du har en af de fineste blogge jeg ved.. :)
  Hav en dejlig dag..
  KH Rakel.

  SvarSlett
 14. Kjempekoselig blogg du har! :) Den boka er bare utrolig morsom, leser den for "mine" barnehagebarn også!
  -Kristin-

  SvarSlett
 15. Du har en nydelig header :) gøy med snille venninner som kjenner deg godt ja. Sånne er gøy å ha :)

  SvarSlett
 16. Hvor sjovt at kikke herind til dig, og så er udtrykket helt frisk og nyt. Vældig fine farver i din regnbue-header. Og meget Fjeldborgske, hvis jeg må sige det. Tillykke med dit nye fine layout.

  Og så spændende med din upcoming epla-shop. den vil jeg glæde mig til at kikke forbi.

  God weekend.
  Hilsen Helle

  SvarSlett
 17. Bøker av Bjørn Rørvik - I like ;). Akkurat denne har jeg faktisk ikke sett - tror jeg. Før hadde jeg en hjemmeside der jeg bl.a.anmeldte barnebøker, MIN STORE LIDENSKAP. Kanskje ikke så rart jeg endte opp som lærer på småskoletrinnet selv om jeg hadde pekt meg ut en vei i u-skolen? Jeg elsker fortsatt å lese barnebøker for meg selv - og for barn. Det er nesten det beste ved å være lærer. Lese for barn. Noen ganger har jeg fått så latterkrampe i klasserommet - bl.a av bok av Bjørn Rørvik - at jeg ikke har vært i stand til å fortsette. Roald Dahl "Dustene" også. Selv om ungene mine er snart 13 og 14 kjøper mammaen barnebøker i hytt og pine. Can´t live without them.

  Vet ikke om jeg har sagt det før - men du har en fantastisk blogg ;).

  SvarSlett
 18. Det er alltid så koselig å komme innom bloggen din. Fargene er så friske og delikate at en blir i godt humør! :)

  Jeg har mista totalt bloggelyst og håper at den kanskje kommer tilbake en dag.

  Gangen deres serr utrolig flott ut i hvit og sort drakt! Dere har brukt sommeren godt! :)

  Den der fiskesuppa som du skrev om for x antall innlegg siden (ja, det er lenge siden jeg har vært innom) kunne jeg tenkt meg å få oppskriften på.
  Elsker fiskesuppe og er glad i å prøve nye varianter.

  Håper du har en flott søndag!

  klem fra fru vims

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også