lørdag 5. juni 2010

God tid

Deilige lørdag! God tid til å kikke på nyutsprunget rhododendron og dingle barbeint i hammocken... Bryllupsgaven fra de fineste jentene! God ide til andre som skal gi en litt annerledes bryllupsgave til noen med god plass i hagen? Veldig romantisk å dingle med beina og drikke hvitvin sammen, hihi.

God tid til å spise lunsj i en strandstol mens de resterende hagestolene tørker etter et strøk grunning med Visir. Nå blir det knall på fargene utomhus også!

God tid til å trille frem verdens kuuleste sykkel, gi den en vask og straks sykle til butikken for å kjøpe noe snadder til mannen som snart kommer hjem fra jobbtur.
Denne sykkelen er skikkelig Oslo for meg, tror den har fått luftet seg en gang siden vi flyttet! Synd og skam er det. Det er bare det at det er litt flere bakker her i området, og da er det store styret litt upraktisk. Passer nok best inn i de urbane strøk, denne smukkasen. Men nå tror jeg at den skal få stå ute i hagen og vise seg frem litt! Så kanskje den får være med til butikken litt oftere:)

Riktig god helg til deg som titter innom!

12 kommentarer:

 1. så fine boxeputer.. har du sydd selv?

  Sykkelen var jo bare så herlig da...¨

  Ha en fin helg..
  klem

  SvarSlett
 2. Wow, for en sykkel!!! Hvor har du fått tak i den???
  Og flotte puter i hammocken! Kjempefint det stoffet på toppen, hvor har du fått tak i det???


  Hilsen Stine

  SvarSlett
 3. Hehe, putene er fra House Doctor, kjøpt hos danske Nordhjem i fjor vår. Og sykkelen er en californisk Nirve, tror kanskje de har den på Bikes and Boards på Grünerløkka. Min ble ervervet som betaling for en jobb min mann gjorde med Nirve sin hjemmeside for mange år siden:)

  SvarSlett
 4. SÅ bra at du fant meg, slik at jeg kunne finne deg:)))
  Du har en fantastisk blogg, et hus ganske så likt vårt ....medregnet fukten i kjelleren og bare utrolig mye inspiasjon å vise.
  Likte billedserien i 123 Rom veldig godt, og må ta en prat med husbonden anng. rekken av kommoder under vinduet.GENIALT!
  Og den SYKKELEN!!...fikk meg til å savne mine år i Oslo og min heller slitte, men akk så vakre gamle DBS...sukk.; )
  Nå ble det mye her, men du havner sporenstreks på min inspirasjonsliste og ha en DEILIG lørdagskveld.

  STORT smil fra Gunn
  Min Morfars Hus

  SvarSlett
 5. Himmel for en flott blogg....
  Nydelige bilder, friske farger og masse inspirasjon.

  Her må jeg følge med videre.

  God lørdagskveld. Klem Vivian

  SvarSlett
 6. Det hørtes ut som en fantastisk lørdag! Og sykkelen din var bare ultrakul, så lekre detaljer og helt gjennomført, selv på dekkene! Du må du definitivt bruke oftere:)

  SvarSlett
 7. Oi, det var virkelig verdens kuleste sykkel, ja! Knallfin! :)

  SvarSlett
 8. Takk for at du nå greide å gi meg litt mer inspirasjon til å tenke et steg videre i forhold til maling av utemøbler :)) Flotte bilder, og STUNNING sykkel!

  SvarSlett
 9. Så koselig hammock dere har, passer jo som fot i hose til det nydelige huset deres :-) Sykkelen var kjempekul, en skikkelig jenteracer! God søndag til deg :-)

  SvarSlett
 10. Åh, eg har lenge håpa å finne ein hammoc på loppemarked, men ikkje hatt hellet med meg så langt. Det falt meg faktisk ikkje inn at fine hammocar kunne vere til salgs på butikken, hehe! Eg skal setje igong ein leiteaksjon og sjå om eg finn ein til hagen vår! :)

  Takk for titten inn i den koselege sommarhagen din!

  SvarSlett
 11. Ah, hammocken ser så innbydende ut! Jeg ønsker meg også slik... :)

  SvarSlett
 12. Så deilig ☺
  Kunne veldig godt tenkt meg en hammock jeg også. Gode minner fra barndommen det!

  Og så KUL sykkel! Råfin! Skjønner at den kanskje ikke er så praktisk i bakkene, men den får være med på småturene om ikke annet...

  Ha en nydelig uke! ♥ Nina

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også