onsdag 1. april 2009

Wallpapers from the 70s

Akk og ve, er de ikke deilige!? Superrask levering og faktisk ganske god pris også, kan anbefales! Foreløpig har jeg bare kjøpt prøver, har noen små påskeprosjekter på gang med dem, også skal jeg tapetsere innsiden av mimmiskapet i gangen. I påskeferien kanskje... Når husfar lager skrivebord...

2 kommentarer:

 1. Superfine tapeter - gleder meg til å se resultatet :)
  God lørdag!
  Hilsen Hilde

  SvarSlett
 2. *heia fine ingrid og vidar!
  vi har en utfordring til dere på bloggen vår! god påske, kjære dere- vi gleder oss til brølløp* klemmer fra oss tre

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også