mandag 6. april 2009

Fotomodellpus

Var så lenge siden jeg hadde lagt ut noe bilde av Madicken, at nå måtte hun vises frem igjen. I 2 uker har hun bare vært inne, iført krage/kattebody fordi vi har fått henne kastrert. Det har vært 2 laaaange uker med mye mjauing og grining, men i morgen skal hun ta stingene, så da krysser vi fingrene for at hun får gå ut etterpå!

2 kommentarer:

  1. Ååå så søt en pus! :) Lykke til med stingene! Og håper hun blir frisk og rask igjen. God påske! :)

    SvarSlett
  2. Å for en søt pus ja!! Jeg vil også ha en liten interiør-pus! ;O) Skal snart anskaffe meg en. Blir spennende og koselig!'

    Hilsen Ljo

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også