søndag 20. oktober 2013
Grytebrød.
Dere som følger meg på Instagram (@fjeldborg) har kanskje sett den fine gule Le Creuset-gryta jeg fikk til bursdagen min i august... Jeg har brukt den masse, mest til gryteretter og hele kyllinger foreløpig, men også til å steke brød i.
Grytebrød er så himla godt, og egentlig veldig enkelt å lage. Har du ei jerngryte, eller en annen gryte med lokk som tåler stekeovn, så har du egentlig det du trenger for å lage fantastisk luftig brød med deilig sprø skorpe.
Jeg brukte denne oppskriften fra bloggen "Mat På Bordet".
Fin søndag, med eller uten brød i gryta!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Mmmm. Så fristende dette var ! Må prøves. Takk for tips. Og vakre bilder - som alltid !
SvarSlettLenge siden jeg tok meg tid til å legge igjen noen ord ... men jammen på tide ;)) Ha en strålende, ny uke!
KLEM
anette
Ha en härlig dag
SvarSlettkram Tina!!!
Brød med deilig sprø skorpe - ser appetittvekkende
SvarSlettit looks so yummy !!
SvarSlettTakk for link!
SvarSlettSer ut som om det ble et meget vellykket brød!
Og veldig fin gryte - lekkert i gult :)
hilsen
ina