torsdag 31. januar 2013

Nytt hjemmekontor under planlegging.


I januarutgaven av det italienske interiørmagasinet Casa Facile, er det bilder fra vesle Fjeldborgs  hjemmekontor (samt noen andre bilder). Et hjemmekontor jeg er i ferd med å vokse veldig ut av.
Det blir liksom aldri ryddig (bildene i artikkelen er gamle, og derfor mye ryddigere enn slik det ser ut nå). For det er ikke nok plass.
Rommet skal inneholde både kontorplass, lager og plass til å pakke ordre fra fjeldborg.no - så det er på tide å tenke nytt.
Jakten på en bedre løsning er dermed i gang, og får jeg det som jeg vil, blir det nytt kontor/nettbutikklager til påske. Det blir en veldig utradisjonell løsning - jeg lover! Gleder meg som en unge til å brette opp ermene og skape et nytt kapittel i Fjeldborg-historien. Og dere skal selvsagt få være med - må bare komme skikkelig i gang først.

10 kommentarer:

 1. artig at du er eksportvare! :)

  SvarSlett
 2. Grattis!

  Oi, så spennende med nytt romprosjekt!
  Gleder meg for du inspirerer alltid! :)
  Siw

  SvarSlett
 3. Lykke til! Skjønner hva du mener med at det liksom aldri blir ryddig på sånne kontor... Har lyst til å gjemme alle stoffene i skapet og få orden i sysakene. En annen ting jeg ikke skjønner: hvorfor er det ikke mulig at alle rom i et hus er ryddig på en gang?! Det skjer i alle fall ikke hos oss. Når jeg er fornøyd med at det er ryddig i stua, kjøkkene og badet, er det bomba på soverommet og prydrommet. Og omvendt. Aaaaaargh. Må innrømme at det skal bli deilig å (en gang) få kjelleren i orden, men gruer meg til ryddinga på enda flere kvadratmetre.

  SvarSlett
 4. Så spennende, det gleder jeg meg til å se! Følger gjerne bloggen videre.:)
  (Må si du hadde et utrolig morsomt og flott kontor nå også, altså!)

  SvarSlett
 5. Spennende! Gleder meg til å se hvordan det blir!

  SvarSlett
 6. På billedet ser det ellers så indbydende ud... men det bliver det nye helt sikkert også ; )

  SvarSlett
 7. Åååå...!! Så flott!

  Miriam

  SvarSlett
 8. Det gamle kontoret var veldig innbydende *sikle sikle*. Her hos meg kommer jeg ikke helt i havn med kontoret. Har ordnet meg fint i det ene hjørnet, men får ikke helt til resten av rommet. Håper du kommer seilende med noe herlig inspirasjon når det nye kontoret ditt står ferdig :) lykke til!

  SvarSlett
 9. i love it , especialy the working room im bussy doing mine this picture gives me inspiration

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også