tirsdag 23. oktober 2012

Mini-kjøkkenbord på prøve.

Et bittelite kjøkkenbord har fått komme inn på prøve. Det er så koselig å spise (særlig frokost) på kjøkkenet, og jeg gleder meg til utbyggingsplanene våre blir realisert, slik at vi får et skikkelig spisekjøkken.Jeg prøvde å lokke Madicken til å være med som fotomodell, men som dere ser gikk det ikke sånn veldig bra. Godbitene ligger urørte på gulvet og damen jogger surmulende ut. Ingen skal fortelle henne hva hun skal gjøre, nei...

Får se hvor lenge det funker å ha mini-kjøkkenbord. Akkurat nå synes jeg iallefall det er veldig hyggelig.
Både bordet og krakken er fra loppis. Krakken er trukket om med voksduk.
Den fine fjøla er fra Isak og er snart på plass i nettbutikken min igjen.

Har du spiseplass på kjøkkenet? Bruker du den?

14 kommentarer:

 1. Så fint det var, fineste bildene også da;)) Klem W

  SvarSlett
 2. Deilige bilete! :) Og vakre, sure Madicken ;) hihi. Ho er til og med lik i lynnet på mi Madicken! ♥ JA, eg har spiseplass på kjøkkenet, og JA me brukar han både titt og ofte! Som regel minimum 2 gongar dagleg. Elskar det. Kjøkkenet vårt er lite, men likevel husets hjarte, føler eg! Digga bordet ditt!

  SvarSlett
 3. Flotte bilder og nydelig katt :) Vi har kjempelite kjøkken, og med 3 barn er det ikke plass å spise der desverre....Pleier å ta et lite bord inn dit innimellom...men det blir trangt!
  Kjempekoselig hos deg !
  Klem Tove

  SvarSlett
 4. Så koselig og fint...
  Håper du kommer til å like å ha det der! Frokost der må jo være topp ;)
  Ja, jeg har et stort kjøkkenbord og det er husets hjerte!
  Det er der jeg blogger, spiser, barna gjør lekser og vi gjør kreative sysler osv.
  Klem May Helen

  SvarSlett
 5. Artig lite bord da.Kjekt å prøve ut litt.
  Klem

  SvarSlett
 6. Så koselig!

  Jeg har kjøkkenbord på kjøkkenet og elsker det! fungerer også som arbeidsplass og et sted hvor man kan sitte å diskutere ting over en lav sko :)

  SvarSlett
 7. beautiful floor.....love it. some day in my new kitchen will be the same :):):):)

  SvarSlett
 8. Jeg digger kjøkkenet ditt, så fantastisk fint!!

  Klem Linnea

  SvarSlett
 9. Etter å ha bodd 10 år i ett hus hvor det ikke var plass/ vi valgte bort bord på kjøkkenet for å ha ett mer funksjonelt kjøkken, har vi nå fått oss ett kjøkken med kjøkkenbord, i tillegg til spisebord i stuen. Med unger i huset er jeg veldig fornøyd med å ha ett bord på kjøkkenet, der de kan spise ( slipe smuler over hele huset), gjøre lekser og ikke minst være der vi er når vi lager middag. Spisestuebordet blir brukt i helger og når vi er flere. Så jeg er ikke i tvil hva jeg ville hatt :-) Hilde

  SvarSlett
 10. Så fint du har det på kjøkkenet ditt :) Desverre så er kjøkkenet vårt så lite at det er ikke plass for 4 stk å spise der. Men jeg drømmer om et kjøkken hvor vi kan spise og tegne og pussle og jobbe... Men nå først skal vi pusse opp det pitte lille kjøkkenet vårt så får vi se om vi finner et hus med større kjøkken etterhvert :)

  SvarSlett
 11. Knallfint! En `keeper`!
  God helg:)

  SvarSlett
 12. Eg har sånt kjøkenbord! Har mala beina kvite og bordplata grå. Nye knottar til å ha på beina fekk eg kjøpt. Det er ikkje stort, me har begge klaffene oppslått alltid. Vårt bord blir brukt til måltid, og sidan kjøkenet er så nært stova er det bordet i stova som blir brukt til andre aktivitetar. Eg syns den ordninga funkar for oss. Cilla.

  SvarSlett
 13. Kjempefint kjøkken!
  Kult med både svart og hvitt:-)
  Vi er heldige som har så stort kjøkken at vi får plass til et stort spisebord der.
  Det var nettopp kjøkkenet vi falt for da vi kjøpte rekkehuset for 2 år siden:-)

  Fin søndag til deg!
  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også