søndag 25. oktober 2009

Lur idé utført og turkis fargekode

I dag har jeg skrudd fine hvite kroker fast under skohyllene i gangen, festet støvlettene mine med stålklips fra en bildevaier jeg kjøpte på Granit for sikkert to år siden (har siden da ligget i skuff og ventet på å bli nyttig), og vips så henger støvlene som i min helt egen skobutikk. Er storfornøyd. Som man ser av støvelutvalget går jeg lite med høye hæler...
Hylla her reddet vi fra en container, den er salmiakkvasket og klar for maling. Men så lider jeg for en gangs skyld valgets kval hva fargen angår. Pleier å være veldig bestemt, men her er jeg altså litt på vinglern. Syntes i utgangspunktet den var ganske søt i originalfargen, men da jeg fikk den inn i stua, så så jeg at det var for mye gult i det grønne. Turkisen jeg har malt mye annet her i huset med, har kode 50520-B70G (flere som har spurt om denne, så her er`n) og jeg lurer på å blande inn litt hvitt for å få den en anelse lysere. Hmm, hvitt er selvfølgelig aldri feil, er også inne på svart eller lilla. What to do?
Fin søndagskveld til alle! Jeg har et spennende prosjekt i gang, som jeg håper å kunne fortelle mer om snart, hihi...

2 kommentarer:

  1. Jeg har dessverre ikke noen fargeråd, men jeg må få komplimentere den utrolig smarte løsningen med skohylla! Det ble kjempepraktisk og ikke minst stilig! :)

    SvarSlett
  2. For en supersmart ide med opphengte støvler!!!

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også