torsdag 19. februar 2009

Blir det noen gang sommer igjen?


For all del, vinter er stas... men nå har jeg fått nok. Lurer på om det noengang kan bli sommer igjen, syns det ser dystert ut akkurat nå. Og det bare fortsetter å snø! Det eneste positive er at vår helhvite stue går i ett med omgivelsene utenfor vinduene, noe som gjør det deilig lyst midt på dagen. Bilde kommer...

2 kommentarer:

 1. Åh, jeg håper, jeg håper :)) Jeg savner sola, jeg savner varme dager, men det snøer hos enda en gang i dag. Ikke så mye som i Norge...

  Hilsen fra Pillepalle

  SvarSlett
 2. Det jurer jeg også på. Prøver å ikke tenke på det. Men det er ikke lett når en blir full av allt det vite som bare daler ned, med en gang en stikker nese ut av døra. Blir det snø på 17.mai mon tro?

  For en herlig surikatt du har:))
  Ha en fin kveld
  klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)

Les også