tirsdag 5. januar 2010

Vårens farger og viktige investeringer


Dån, for inspirasjon fra danske Bloomingville! Jeg er så enig i fargene de presenterer, og gleder meg ikke mindre til våren kommer... Nå er det bare å lade opp inne i vintermørket med mintgrønt, isturkis, pudder, lyslilla, gult og selvfølgelig svart og hvitt. Alle bildene er lånte fjær fra nettopp Bloomingville.

Dagen i dag bragte noe uventet med seg en tur til tannlegen, og det kan se ut som om sommerens verandadrøm forsvinner i en rotfylling i stedet. To visdomstenner fikk jeg også påvist (disse koster det heldigvis bare en egenandel å trekke... altså en rull med tapet). Ble så lei meg at jeg gikk og fant en ledig frisørtime for å bøte på ulykka. Kunne vært risikabelt ser jeg i ettertid, men dette gikk heldigvis bra og nå har jeg i det minste fint hår.
Høres kanskje ut som om jeg ikke bryr meg særlig om tenner, men det er jo nettopp det jeg gjør. Er bare så sure penger, som aller helst skulle investeres i varme timer på ny veranda. Nå må det investeres i Fjeldborgfruas munn i stedet... På den annen side, et av mine egne nyttårsløfter var at jeg skulle bestillle meg en tannlegetime. Check!

8 kommentarer:

 1. Enig med deg, utrolig herlig inspirasjon fra bloomingville...
  Så fin blogg du har!
  Nydelig fine blomster i sist innlegg..
  legger deg til lista mi!
  klem Kristina

  SvarSlett
 2. Så herlige bilder!! Jeg er SÅ forelsket i den lysegrønne mintfargen! Sinkhylla med skuffer i var utrolig lekker! Må google litt og se om jeg finner butikker/nettbutikker som selger disse produktene.
  Jeg har ikke vært oppmerksom på disse produktene før nå i det siste og jeg er virkelig kjempebegeistret!
  Det er ingen bombe at du også har en boks med lignende lillafarge som den jeg har brukt på barnerommet nei! Vi har faktisk utrolig lik smak! Har ikke funnet så mye som en liten detalj i huset ditt som jeg ikke har likt! Dessuten har vi mange av de samme tingene har jeg lagt merke til.
  Derfor har jeg også anbeaflt bloggen din til Dagbladet. Jeg fikk en forespørsel om jeg kunne anbefale tre blogger og jeg valgte altså blant annet din blogg..
  Ha en fin dag videre! Hos oss var det 26 minusgrader i dag..Flott med skikkelig vinter men det er nesten litt i kaldeste laget for en frossenpinn som meg..
  Kardemomme/Benedicte :))

  SvarSlett
 3. Glemte helt å gratulere med nytt hår :)Godt at det ble vellykket i hvertfall. Tannlegeregninger er selvfølgelig kjedelige greier.
  Det synes jo vanligvis ikke at man har rotfyllt heller så jeg forstår at det var dårlige nyheter..
  Vi må også ha ny terrasse til sommeren. Den gamle faller neste fra hverandre så vi har ikke noe valg.Vi har prioritert alt som skal gjøres innvendig men til våren
  må vi ta et skippertak ute.. :)

  SvarSlett
 4. Så inspirerende bilder du har lagt ut fra Bloomingville..
  Utrolig kjipt med disse uventede tannlegepengene.. Vi har gått på noen smeller der innimellom vi og.. Fant ut at vi nesten burde hatt en egen konto til uforutsette tannlegeregninger;)

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 5. Kjempefine bilder- jeg lengter til våren :) Har lyst til å male interiøret i mer sommerlige farger, men får holde litt igjen nå:)
  Fin blogg du har, fine bilder og innlegg :)
  Ha en fin dag
  Kjersti

  SvarSlett
 6. Kjempe fin blogg du har! Ja jeg er helt enig med deg at det er masse flott fra Bloomingville denne våren. Det er bare å la seg ispirere! Ha en fortsatt fin bloggekveld.

  SvarSlett
 7. Hei! =)

  Godt nytt år.
  Lenge siden jeg sist var innom, nå har jeg scrolla og lest og oppdatert meg litt hos deg.
  Såååå masse fine bilder på din blogg, altså!
  Du har det kjempetrivelig i ditt hjem!

  enig med deg i at dette var fin inspirasjon...nyyydelige farger!

  Stikker innom deg snart igjen.

  SvarSlett
 8. Jums-jums, for noen deilige bilder! :)

  Er bare innom for å ønske deg godt nyttår! Med nytt hår og "nye" tenner ;) Huff, tannlegeregninger er de aller aller kjipeste regningene som finnes. Hvorfor er det ikke lenger som da vi var små, at vi fikk PREMIE for å gå til tannlegen istedet for strafferegninger???

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)