torsdag 7. januar 2010

Fargekick i 17 minus


Mer vårlig inspirasjon i kveld. Vi har sprengfyrt i snart fire timer og begynner nå å komme opp i en ok innetemperatur... Litt farger og fine ting er derfor ikke å forakte, her fra saueskinnet og tekoppen.
De øverste bildene er fra danske Rice. Har fulgt Rice i mange år nå og blir aldri skuffet når de presenterer nyheter. Fikk katalogen i posten før jul, og har kost meg med den. Mange av mine absolutte favoritter her i Fjeldborgen er fra nettopp Rice. Kunne godt tenkt meg den mintgrønne hylla...
De to nederste bildene er fra Rosenberg Cph, selvfølgelig dansk og smashing. Masse fine tekstiler med grafiske mønste, som er litt dårlig representert i Norge.
Nå er mannen i gang med støvsugeren, og jeg får litt dårlig samvittighet på saueskinnet, så jeg får vel foreta meg noe konstruktivt ala klesvask eller kjøkkenrydding, blæh!
God kveld!

8 kommentarer:

 1. Åh, de pildene pirret meg! Veldig moro å finne en blogg som treffer midt i hjertet, og det gjorde din! :D

  SvarSlett
 2. mintgrønn er en fantastisk farge..herlig innlegg-som en liten vitamininnsprøyting-det trengte jeg,takk ♥
  varm januarklem ♥

  SvarSlett
 3. Oioi!!! Tror jeg må male oppvaskmaskinen vår GUL jeg!!!
  For noen herlige fargeklatter!
  Jeg elsker både pangfarger og pasteller og er jo helt schizofren når det gjelder smak..
  Vipper fra den ene stilen til den andre og tilbake igjen..
  Stoffene fra Rosenberg er superlekre. Jeg har lett etter et stoff som er maken til det lilla mønsteret men litt mer fiolett i fargen fra den gang firmaet het Kragh Rosenberg og det er irkelig flott! Men har ikke klart å oppspore det noe sted. Vurderte å kjøpe ett sengesett til babyer som jeg fant på en dansk nettside men det hadde blitt litt dyrt..
  Nå ble jeg veldig fristet igjen!
  I går var jeg på gjenbrukslåven og gjorde noen kupp og betalte bare litt over en hundrelapp for en masse duker, brikker, knapper og en herlig gammel krakk..
  Ha en fin helg! Klem fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 4. Åh - nå gleder jeg meg til våren! :-) Herlige farger!

  Mye takket være deg og et par andre blogger så har jeg blitt inspirert til å bringe litt mer farge inn (igjen) i Nostalgiahjemmet, og lilla har "kommet inn i varmen" her for første gang. Har alltid syntes fargen har vært fin, bare ikke hjemme hos oss. Men det har altså endret seg nå. I julen gikk jeg til anskaffelse av to putetrekk med lilla mønster (like til to du har tror jeg)... De er superfine - må bare få innmat til dem før de får plass sofaen :-) Takk for all inspirasjon du deler, og riktig god helg.

  Klem fra MiaNostalgia

  SvarSlett
 5. Herlig inspirerende bilder!!
  god helg
  klem K

  SvarSlett
 6. Her var det masse deilige farger, og dukene fra Rosenberg falt jeg helt for! Fin blogg forresten, jeg må legge deg til lista mi : )

  SvarSlett
 7. jag har en sådan bordsduk (ming) i svart och den är helt underbar. Behöver knappt stryka den heller.

  SvarSlett
 8. I do nto understand Danish because I am from Germany but I also like RICE Denmark very much. In Germany I sometimes look at www.takatomo.de for new products from RICE. I think they also offer shipping to Denmark. Greetings, Andrea

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)