onsdag 12. desember 2012

En skatt...
... fra bruktbutikken. Fine gamle julekuler til nesten ingen penger. Liker spesielt godt den øverst til venstre, i turkist med stjerne og prikker.

En slik litt sliten papirboks med julepynt gir meg skikkelig julestemning. I en sånn en hadde vi nemlig den fineste julepynten hjemme... eller det har vel kanskje mamma fremdeles, når jeg tenker meg om :)
Nå har jeg min egen boks, og julestemningen strøymar på hver gang jeg kikker på den! Er det noe bestemt som gir deg akutt julestemning?

9 kommentarer:

 1. ¡¡Que preciosa foto, adoro estas bolas y sus colores tan acertados, bello Blog.... Felicidades y Feliz Navidad 2012 desde Barcelona Catalunya España

  SvarSlett
 2. Så heldig du er som fant en sånn skatt! Nydelige kuler.Eggekartonger funker fint til mindre kuler, har jeg funnet ut.

  SvarSlett
 3. oh fairy lights definitely! but I like your find, Heather x

  SvarSlett
 4. Jeg har også slike - de er såå fine og jeg setter stor pris på dem :) Minnene strømmer på når jeg finner dem frem hver jul :)

  SvarSlett
 5. LUCKY YOU!
  Her er det kun fretex i nærmeste omkrets, og de selger kun skikkelig 80tallspynt.. det klarer jeg å styre meg fra ;-D Men når jeg tenker meg om så tror jeg at jeg må ta meg en liten svingom ut på landet.. en av de nærmeste dagene.. der er det nemlig en herlig bruktbutikk, med priser man kan like ;-D

  Klemmer fra Ida

  SvarSlett
 6. De er super flotte. Jeg kan især godt li dem der er lidt dråbeformede... De er fine og dem har jeg ikke rigtigt set før...

  SvarSlett
 7. Kjempe fine!! Husker min farmor hadde sånne og det er skikkelig julestemning :) Gøy med sånne skatter man får tak i :)

  Hilsen Nina
  http://drommevillaen.blogg.no

  SvarSlett
 8. Så fine! Det som må fram for at jeg får julestemning med det samme er englespillet. Plingelingelingelinge......... Har også funnet ut at ungene sitter litt roligere ved matbordet når jeg setter fram dette. Kanskje de får de samme juleassosiasjonene som meg :)
  Julehilsen fra Helene (eneleh79@hotmail.com)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)