torsdag 13. desember 2012

Box it.
Nå ligger det påfyll av de populære boksene fra Rie Elise Larsen i nettbutikken, og også på 13. Disse er supre på kontoret, barnerommet, på badet - ja, der du trenger en kjekk boks! Dessuten er de sammenklappbare. Men veldig enkle å folde opp og ned. Prisen er det ingenting å si på: kr 75,- pr stk.
 Nytt stjernehåndkle i knallturkis er også på plass. Turkist til jul er fint! Koster kr 85,-
Bildene er tatt på 13. Hvor vi forøvrig har åpent hver dag frem til og med 22. desember, og i helgen som kommer er det jeg som skal holde fortet. Da holder jeg åpent fra 11-16 på lørdag og 14-17 på søndag! Kom innom på den koseligste julehandelen, da vel! Vi har tilbud hver dag i desember, så følg med på 13-bloggen hver ettermiddag for å se hvilket tilbud som gjelder for dagen etter.


Fin torsdag til deg!


6 kommentarer:

 1. Så stilige de boksene var!! Skikkelig lekre! Tror jeg må ta turen innom nettbutikken. ;) Fin torsdag til deg! Klem

  SvarSlett
 2. ÅH herre...dette innlegget var så fint at jeg fikk vondt :P VONDT å ikke bo i Norge akkurat nå for hjelp så lyst jeg fikk på ca. ALLE de putene. FINESTE mønstrene jeg har sett på lenge <3

  SvarSlett
 3. hei Ingrid!
  Skulle gjerne besøkt 13, Tønsberg og deg til helga :-) Skulle gjerne hatt både knallturkis stjernekjøkkenhåndkle og boksen med stjerner. Kjøpte lys turkis stjernekjøøkenhåndkle da jeg var på 13 i sommer, og det henger pent over kanten på ei gammel ostekasse i tre- kun til pynt.
  Av og til glad for at jeg bor langt unna, noe annet kunne blitt fryktelig dyrt.

  Ønsker deg ei suveren helg.
  Stor klem til favorittbloggeren min!

  Trude

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Trude,

   tusen takk for ukas koseligste kommentar! Den varma:) Ønsker deg også en strålende helg!
   Klem Ingrid

   Slett
 4. Den gule tapeten ....sukk...sååå fin :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)