torsdag 11. oktober 2012

Wonderwall-favoritter.
Foto: Jotun AS. Farge: 5159 Retroblå.

Jotun lanserte tidlig i høst nytt fargekart, og ny maling: Lady Wonderwall. Malingen skal være svært slitesterk og flekkavvisende - du har kanskje sett tv-reklamen hvor hun som sier "gorgeous!" hele tiden, får en hel bøling unger på besøk langs de nymalte veggene? Det skal de altså tåle. Og mer til.


Foto: Jotun AS. Farge: 10432 Spontan.

Fargene i kartet er delt opp i tre ulike temaer, og ett av disse gikk virkelig rett hjem hos meg... Ingen overraskelse at det var det mest fargesterke av dem, kanskje?
Særlig Retroblå, den gule Spontan og grå Diskret er superfine og passer perfekt i Fjeldborgen. En ny (eller den er jo ikke ny, da - men godt brukt og ganske sliten) kommode har funnet veien inn i hallen her hjemme, og planen er å male den i Spontan og Diskret - det kommer til å bli knallfint!

Foto: Jotun AS. Farge: 10429 Diskret.Foto: Jotun AS. Farge: 1434 Elegant.


Har du forresten tittet innom Ladybloggen?

4 kommentarer:

 1. Vi skal faktisk ha Diskret på soverommet vårt. Nydelig farge. I stua skal vi ha en lang vegg med en farge som heter valmuefrø. Jotun har mange lekkerbisker av noen farger.

  I høstferien var vi en kort tur i Danmark.
  Da kom jeg over sjokkpriser på Ferm Livingtapet fra ifjor. 50 kr rullen. Tror jeg kjøpte med litt for mange i forhold til hva jeg har bruk for...vi får se. MEN ang det, så var det en blåmønstret tapet som var så innmari fin. Gleder meg til å sette farge på det hvite sterile nye huset vårt :)

  Ha det fint!
  Klæm Siw

  SvarSlett
 2. Guriballa, den gule...ohloord så fin. Må inn og titte mer :D

  SvarSlett
 3. Nyyydelige farger!
  Falt pladask for retroblå ved første øyekast!
  Spent på å se komoden din altså :-)

  SvarSlett
 4. Den retroblå var jo bare nyyyydelig :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)