søndag 14. oktober 2012

Skrivemaskinlykke.I stua står det for øyeblikket en helt utrolig vakker skrivemaskin. Den virker bare sånn halvveis, men det gjør ikke noe, for jeg blir glad bare av å se på den og den minner meg på at jeg liker å skrive. Den er så fin! Og fargen på tastene er helt perfekt. Love, love, love.
Har du noe i stua di, som ikke egentlig er "brukanes", men som du bare MÅ ha fremme allikevel?

20 kommentarer:

 1. Hvor er den bare smuk. Jeg har selv en gammel skrivemaskine stående- og jeg bruger den ofte fordi teksten er så fin. Min virkede også kun lidt men jo mere jeg skrev på den des mere virkede den- måske du kan prøve!?:) meget fin farve, helt bestemt!

  SvarSlett
 2. Så fin! Eg kjøpte nesten skrivemaskin på loppemarked for nokre veker sidan, men lot den stå.. Vel heime fekk eg beskjed om at det var flaks for meg.. Mannebeinet var ikkje interessert i å ha noko slikt i hus! I alle fall ikkj ei som ikkje virka! Menn.. Dei forstår ikkje! Hihi

  SvarSlett
  Svar
  1. Da er jeg nok heldig med mannen, for slike ting forstår han veldig godt:) Heldigvis, for denne MÅTTE jeg bare ha!
   Ingrid;)

   Slett
 3. Kjempefin skrivemaskin! Og flotte bilder!! :)

  SvarSlett
 4. Fantastic typewriter, I want one too! Ada :)

  SvarSlett
 5. Den var knallfin. Likner litt på den jeg har, men det er virkelig ikke så "lekker".

  Kirsti

  SvarSlett
 6. Oh, aldri sett noe lignende, supersøt og tøff! :D

  SvarSlett
 7. Hei Ingrid
  Herlig maskin og så fin farge på tastene! Ja, jeg har en gammel skrivemaskin etter pappa i spisestua og det er ikke blekk i den, så den er ikke brukandes. Vet ikke om det er mulig å få blekk til den lengre jeg.
  Ungene mine er helt fascinert av den og trykker stadig på tastene,dessuten synes de det er så koselig at den bestefaren de aldri har møtt har sittet ved den.
  Fin kveld og god ny uke til deg!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 8. Jeg har en cello i stua som har mistet sine strenger men er vakre likeså.

  SvarSlett
 9. Ja, den er laber i den farve der ; ) Jeg har også en, men den er 'bare' sort... måske jeg skulle sætte den på bloggen ; )

  SvarSlett
 10. Utrolig fin! Hjemmet ditt ser bare så flott ut! Digger stilen!

  SvarSlett
 11. Vilket mysigt litet arbetshörn du har! Jag kanske får byta ut min kraschade dator mot en skrivmaskin, den lär ju hålla i fler än två år iaf! :D

  SvarSlett
 12. Jeg har masser af ting som ikke virker eller ikke har nogen funktion, men som jeg bare gerne vil se på hver dag. Sådan er det vel at være en rigtig samler :-)

  xx

  SvarSlett
 13. Å den var jo bare helt nydelig!! Nå er vi midt i ombygging av huset, men gleder meg til gamle skrot og skatter skal få komme frem igjen :)

  SvarSlett
 14. Åh, den er jo helt fantastisk fin! :)

  SvarSlett
 15. Nydelig farge på tastene! Har også en skrivemaskin i stua. Virker ikke. skulle egentlig brukes til å lage øredobber av, men passet så godt inn der den stod på en benk:) Har derimot ribbet en annen for taster:) Har egentlig flere ting til pynt som ikke virker helt...gammel metronom, fotoapparater, strykejern, vekt,...:) Mye fint fra oldtiden:)
  Forresten heeerlig blogg! Legger meg til som følger, jeg:)

  -Gunstig hilsen-

  SvarSlett
 16. Så flott skrivemaskin! Har en i stua jeg også som ikke er "brukandes", men som jeg elsker.
  Klem Madelen

  SvarSlett
 17. For en herlig maskin! Jeg har en gammel sort singer symaskin med bilde av en sfinks i gull fra 1928 (den kom med de orginale papirene!) som sitter i stua mi sammen med en liten samling av gamle fotoapperater. Kan ikke hive bort sånne fine skatter vet du!

  SvarSlett
 18. Herlig! Jeg har en høvelbenk i stua som ikke er brukanes som høvelbenk. Det står forresten en brun flaske på den. - Som er din ;-)
  Ritva :-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)