lørdag 11. februar 2012

Lørdag og salat





Lørdag i stua, blomster på bordet og min nye favorittsalat i skåla.
Med fare for å bevege meg over i matblogging, må jeg bare nevne at denne miksen av grønnsaker er himla god: broccoli, rødløk, hvitløk, aspargesbønner, soltørket tomat i småbiter og skinkebiter surres i olivenolje i stekepanna. Oppå strør jeg fetaost, pinjekjerner og avokado i skiver. Husk salt og pepper.
Fetaosten blir deilig og myk av å ligge oppå de varme grønnsakene... Digg! Og veldig enkelt å justere til en person, er nemlig gressenke i dag.

Har du en favorittsalat?

16 kommentarer:

  1. Hei høpp!!

    Var på tretten i dag,hjertebank!!

    kommer snart igjen:)

    Fikk beskjed av de andre jentene på blogg treffet i dag at jeg måtte besøke bloggen din,herlig blogg:)
    Blir følger,og kommer snart igjen!!

    Nyt resten av helgen!!

    Klem Linda:)

    SvarSlett
  2. Lunch at your house would be such a treat with all that eye candy!

    SvarSlett
  3. Ser kjempegodt ut!! Kos deg!

    Klem

    SvarSlett
  4. Ser utrolig digg ut.
    Mine favorittgrønnsaker!

    Du må teste massert brokkoli en gang.
    Skjær brokkoli i passe buketter, putt de i en brødpose og hell på litt olivenolje, balsamico, salt og pepper.
    Kna de godt mellom hendene og putt dem i en salat eller spis mens du venter på middagen!
    Løfter rå brokkoli til nye høyder ;)

    God helg!

    SvarSlett
  5. Salaten ser kjempegod ut! Fin lørdag til deg:)

    SvarSlett
  6. Takk for enkelt og lettvint salattips! Så kjempegodt ut. Trenger litt ny matinspirasjon innimellom:-)
    Flotte bilder fra stuen!

    SvarSlett
  7. Hei.

    Det blomsterbilde (øveste) var bare helt nydelig!!

    God lørdag

    SvarSlett
  8. Fabelaktige bilder:)
    Virkelig inspirerande!

    SvarSlett
  9. Heisan Ingrid
    Jeg er en stor salatelsker og denne hørtes helt nydelig ut! Vi fikk vel salat med spekeskinke når vi var hos deg i november også.. men tror ikke denne er helt lik.
    Her jubler jeg over at Tooji vant den norske melodi Grand Prix-finalen.
    Ha en finfin helg!
    Klemmer fra Kaspara

    SvarSlett
  10. Salaten så veldig god ut, her har vi hatt salat òg i kveld, men kylling og råstekte poteter som "tilbehør".

    Fortsatt flott helg til deg, klem.

    SvarSlett
  11. Hmmm...deilig!
    Du må prøve med Hallumiost også. Gresk ost som stekes i ovnen først uten å smelte. Blir salt og sprø og fin smak mot avokadoen. Kanskje greit å skippe skinkebitene da. Jeg har også brukt å steke salamibiter/mårpølsebiter og bruke sammen med spaghetti eller i salat. Himmelsk ;)

    Fin søndag te dæ Ingrid!
    Klæm Siw

    SvarSlett
  12. Må jeg flytte ind hos dig?? :-) jeg elsker din stil, den gør mig rolig og glad. Kh

    Kom forbi min blog! Www.Mimiego.blogspot.com

    SvarSlett
  13. Det der hørtes utrolig digg ut. Dessuten så kan man vel nesten ikke spise noe mer næringsrikt. Brokkoli, løk, hvitløk og tomat burde man spise hver dag (noe jeg for øvrig gjør).

    Du ga meg en god idè. Jeg skal også blogge om min favorittsalat... så snart jeg har fått tatt bilde. Må bare komme meg opp etter influensa.

    SvarSlett
  14. God søndag - håper du har hatt en koselig morsdag. Det har jeg iallefall, vi har hatt en skikkelig "godmatdag" :)
    Nydelige bilder!! Og tusen takk for salattips, den skal jeg skrive ned i opppskriftsboka mi:)
    Klem fra Kristin

    SvarSlett
  15. Så himla fint! Älskar ditt kök.

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)