onsdag 16. mars 2016

I´m back!Neimen om jeg hadde trodd at lysten til å oppdatere denne gamle, gode bloggen skulle komme over meg, men nå er jeg visst i gang igjen! Litt skrekkblandet fryd dette, men jeg har lenge kjent at formidlingslysten har brust i meg, så nå var det rett og slett på tide.Siste innlegg er datert to måneder etter at livet ble snudd sånn passe opp ned, og siden kronprinsen av Fjeldborg fyller 2 år førstkommende søndag, betyr vel det at det er ett år og ti måneder siden sist! Imponert over at det fortsatt er noen som finner veien hit etter så lang tid uten en eneste oppdatering, men nå tror jeg rett og slett jeg kan love regelmessige innlegg, for dette kjennes overraskende bra.Bloggen skal pusses skikkelig opp også, og jeg vil prøve å finne frem til en formel for bloggingen som funker for den fasen av livet jeg er i nå (les: ofte i underskudd på søvn, iført en blanding av prim og biola på skuldre og lår (evt også i hår) og omgitt av leker, klesvask, oppvask og et hav av forefallende arbeid i hus og hage, noe som gjerne resulterer i kaputt mor godt plantet i sofaen foran en eller annen serie, når kvelden omsider lister seg på tå).Takk til IKEA som inspirerte meg såpass med pressebilder av nyhetene som kommer i april, at jeg fikk lyst til å dele dem! For sett på makan til fine, enkle, solide møbler til de minste! ALT står herved på ønskelista.

Satser på snarlig gjensyn! (Både med IKEA og bloggen...).

7 kommentarer:

 1. very happy that you 're back .
  Children are beautiful , have a nice day,
  Patricia

  SvarSlett
 2. Så koselig at du er tilbake, det blir moro å følge deg videre. Selv er jeg blitt bestemor siden sist, er dagmamma 4 dager i uka, skjønner hva du snakker om! Ser ut som jeg må en tur på Ikea også.....
  Fin torsdag til deg! Klem fra Signe.

  SvarSlett
 3. Hurra! Så fint å se at du er tilbake :) Jeg kjenner meg veldig igjen i det du skriver om å finne balansen, å både ha tid til blogg og alt sølet, haha. Håper du finner den!

  SvarSlett
 4. Så kjekt å se at du er tilbake! Gleder meg til fargerike innslag! :)

  SvarSlett
 5. velkommen tilbake!
  kjekt å høre at du er på vei ut av minste-barns-bobla :)

  SvarSlett
 6. Very very happy to see you back there! Congrats on the nice photos but ... where is Madicken?? Greetings, Marie

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)