torsdag 31. mars 2016

Kalkmaling og nesten-tyveri.


Påske og toårsdag er behørig feiret og hverdagen er tilbake for fullt. Det er sabla deilig med ferie, men også veldig godt å komme tilbake til normalen igjen. Hverdag er en fin ting.

Mens jeg venter på at fjeldborgsnekkeren skal få tid til å ferdigstille vår siste DIY (som jeg gleder meg veldig til å vise frem på bloggen etterhvert), deler jeg noen bilder av det siste store malingsprosjektet her i huset, nemlig den kalkmalte brannmuren vår. Jeg har malt muren i både første og andre etasje med vårens snakkis-maling, Lady Minerals, og er så innmari fornøyd med hvor bra det ble. Mykt og lunt og helt naturlig. Føles nesten som om denne muren alltid har vært slik, samtidig som jeg stadig må se på den fordi jeg synes den er så fin. Fargen heter 394 Varmgrå.

Som mange sikkert har fått med seg, er jeg "DIY-ekspert" på Lady Inspirasjonsblogg, og har den siste tiden laget et par gjør-det-selv-filmer som du kan finne på Jotuns YouTube-kanal. Du kan blant annet se hvordan jeg gikk frem da jeg malte brannmuren med Lady Minerals.
Det superfine trykket, "Trekløveret", er det flinkisene Ert&Ris som står bak. Det dukker stadig opp nye trykk fra disse to, og siden vi holder til i samme by og til dels i samme nabolag, var det lett for meg å låne med meg dette trykket til en styling for Jotun seint på sommeren.... Ehm, sorry for at jeg ikke har levert det tilbake, jenter! Det er jo egentlig skikkelig flaut, for det har bare ligget rullet sammen klart til avlevering, men så passet det så innmari fint på denne nye veggen og da ble fristelsen for stor. Og nå vil jeg jo helst bare fortsette å "låne det". Dette høres nesten ut som tyveri? Uff og uff. Lover å gjøre opp for meg!

onsdag 16. mars 2016

I´m back!Neimen om jeg hadde trodd at lysten til å oppdatere denne gamle, gode bloggen skulle komme over meg, men nå er jeg visst i gang igjen! Litt skrekkblandet fryd dette, men jeg har lenge kjent at formidlingslysten har brust i meg, så nå var det rett og slett på tide.Siste innlegg er datert to måneder etter at livet ble snudd sånn passe opp ned, og siden kronprinsen av Fjeldborg fyller 2 år førstkommende søndag, betyr vel det at det er ett år og ti måneder siden sist! Imponert over at det fortsatt er noen som finner veien hit etter så lang tid uten en eneste oppdatering, men nå tror jeg rett og slett jeg kan love regelmessige innlegg, for dette kjennes overraskende bra.Bloggen skal pusses skikkelig opp også, og jeg vil prøve å finne frem til en formel for bloggingen som funker for den fasen av livet jeg er i nå (les: ofte i underskudd på søvn, iført en blanding av prim og biola på skuldre og lår (evt også i hår) og omgitt av leker, klesvask, oppvask og et hav av forefallende arbeid i hus og hage, noe som gjerne resulterer i kaputt mor godt plantet i sofaen foran en eller annen serie, når kvelden omsider lister seg på tå).Takk til IKEA som inspirerte meg såpass med pressebilder av nyhetene som kommer i april, at jeg fikk lyst til å dele dem! For sett på makan til fine, enkle, solide møbler til de minste! ALT står herved på ønskelista.

Satser på snarlig gjensyn! (Både med IKEA og bloggen...).