søndag 20. oktober 2013

Grytebrød.




Dere som følger meg på Instagram (@fjeldborg) har kanskje sett den fine gule Le Creuset-gryta jeg fikk til bursdagen min i august... Jeg har brukt den masse, mest til gryteretter og hele kyllinger foreløpig, men også til å steke brød i.
Grytebrød er så himla godt, og egentlig veldig enkelt å lage. Har du ei jerngryte, eller en annen gryte med lokk som tåler stekeovn, så har du egentlig det du trenger for å lage fantastisk luftig brød med deilig sprø skorpe.

Jeg brukte denne oppskriften fra bloggen "Mat På Bordet".


Fin søndag, med eller uten brød i gryta!


5 kommentarer:

  1. Mmmm. Så fristende dette var ! Må prøves. Takk for tips. Og vakre bilder - som alltid !

    Lenge siden jeg tok meg tid til å legge igjen noen ord ... men jammen på tide ;)) Ha en strålende, ny uke!
    KLEM
    anette

    SvarSlett
  2. Brød med deilig sprø skorpe - ser appetittvekkende

    SvarSlett
  3. Takk for link!
    Ser ut som om det ble et meget vellykket brød!
    Og veldig fin gryte - lekkert i gult :)

    hilsen
    ina

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)