tirsdag 6. august 2013

Styling for IKEA // #solnedgang #tastundentilbake


Foto: Tor Lie


IKEA altså. De veit å klekke ut fine ideer. I dag er IKEA-katalogen 2014 lansert og heldige meg fikk lov til å være med på litt av moroa i forkant. På fem ulike lokasjoner rundt om i Oslo hadde IKEA nemlig lagt opp til lanserings-stunt av den kreative sorten, og fem ulike bloggere stod for styling av hver sin #stund.
Min #stund var fredag ettermiddag, på Ekeberg blant søte hunder som får løpe uten bånd på akkurat denne sletta, og selvsagt fine eiere som gjerne tok seg en pust i bakken i dobbeltsenga for se på utsikten og etterhvert #solnedgang.

Takk NIB og IKEA for at jeg fikk være med på moroa! Gøy, utfordrende og veldig lærerikt.

... jepp, det er hr og fru Fjeldborg som har inntatt dobbeltsenga på det nest nederste bildet...5 kommentarer:

 1. Så utrolig artig denne opplevelsen måtte vært, blir nok kanonflotte bilder i katalogen tenker jeg:) Syns det er bra IKEA går litt etter bloggere

  SvarSlett
  Svar
  1. Bildene er ikke til katalogen, dessverre. De står som et eget stunt i forkant av kataloglanseringen - kun for å skape litt blest og uventede øyeblikk blant folk som tilfeldigvis gikk forbi stundene vi lagde:)

   Ingrid:)

   Slett
 2. How much fun is this?! I love it! And the picture of you guys on the bed is really cute! Hope you are both having a lovely summer.

  SvarSlett
 3. Så gøy! Kjekt at IKEA fikk med bloggere på dette!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)