torsdag 26. april 2012

Et wannabe-Elsa-Billgren-innlegg


På søndag var jeg vidløftig nok til å skrive at jeg skulle prøve meg på et Elsa Billgren-inspirert innlegg. Jeg har hatt en veldig hektisk uke, og tiden strekker ikke helt til, så først i dag, torsdag, har jeg tatt meg tid til å se på bildene fra mandag... Vel.
For dere som ikke kjenner Elsa Billgrens blogg, kan jeg fortelle så mye som at denne dama har et misunnelsesverdig innholdsrikt liv, på en måte. Hun er overalt, hele tiden og gjør tilsynelatende bare morsomme ting. Også er hun veldig flink til å dokumentere med foto oppi alt dette. Jeg er dypt imponert. Ikke bare over det utrolig spennende livet hennes, men at hun greier å ta tid til å ta bilder hele tiden i tillegg.
Fine Prydelig-Åshild laget et Elsa Billgren innlegg for en god stund siden, og det syntes jeg var så gøy gjort at jeg har gått og tenkt at jeg ville gjøre det samme. Så gjorde DillDall-Nina det også, og det var like morsomt. Ja, her kommer jeg og noen deler av min mandag:


... frokost, sånn i halv ni tida. Rugsprø (jeg har helt slutta å spise brød, og det fungerer helt utmerket for min kropp), brunost med eplegele og roastbiff-left-overs fra helgefrokosten, med masse majo og sprøløk.


... hvitepus spiser også frokost. Håndkle på gulvet foran kattematen er helt vanlig når kjøkkenet egentlig ikke skal fotograferes. Våte katter liker å bli tørket med håndkle.


... utsikt fra kjøkkenvinduet. Snart blomstrer syrinene og epletreet!


... kaffe er helt nødvendig. Det ble gul kopp på mandag. Dagsformen bestemmer fargen, sånn er det bare.


 ... hadde jeg vært Elsa Billgren så hadde jeg visst hvordan jeg skulle posere, og helt klart hatt på mer leppestift, laget kokett trutmunn, og skrevet "så här pepp var jag!".
Favorittskjorte fra HM, jakke fra Lindex og bukse fra Weekday. Og splitter nytt kamera!!


... i gangen stod mye av det jeg skulle ha med meg i bilen. Oppdrag nummer to på mandag gikk nemlig ut på styling før foto til et prospekt...


... mens første oppdrag var en tur til byen, og intervju med en fantastisk inspirerende dame. På fine Cordelias hus...


... hvor de har pusset opp med deilige Farrow and Ball farger og malt taket turkist...


... og jeg rakk å ta bilde av dobbel latte med soyamelk (har slutta helt å drikke melk også) før intervjuobjektet kom (jeg var litt tidlig ute).
To timer, tilløp til senebetennelse i hånda og en spurt etter parkeringsvakta senere (det gikk bra!), satte jeg meg i bilen og kjørte til huset som skulle styles. Der jobba jeg så intenst at jeg ikke rakk å tenke på å ta bilder engang...


... men det gjorde Fjeldborgmannen, da han ble meg tilbake til huset etter middag (som forøvrig var den rareste på lenge, da den bestod av kjøttkaker fra søndag og risotto fra Toro). Fjeldborgmannen ønsker seg en sånn hatteknagg som fantes i huset fra slutten av femtitallet.


... så dro vi på Rema og handlet. Øl blant annet, som ikke var kald. Derfor tok jeg meg et glass vin isteden og satte meg bums ned ved macen da jeg kom hjem, og hadde nesten tre timers uforstyrret arbeidstid mens mannen var ute i gata og testet det nye kameraet. Men det tok jeg jo ikke bilde av, for da jobbet jeg fram til vi rigget oss til i sofaen med enda et vinglass (ikke brød eller melk på denna dama, men vin... tenker du kanskje nå. Ja, sier jeg bare), og en rykende fersk episode av MadMen, før hodet traff puta som et prosjektil. Husker ikke at jeg sovna engang.
Sånn var den dagen.

Minst like glamorøs som Elsa Billgren :)


14 kommentarer:

 1. Hehe... Takk for at du delte dagen din med oss! Ha en fin kveld i dag!

  SvarSlett
 2. For et hærlig innlegg. Morsomt! :)

  SvarSlett
 3. Herlig innlegg! Dattern min på 6 år fallt fullstendig for kattene i innlegget under :) Hilsen M & A

  SvarSlett
 4. Herlig innlegg, Ingrid:)

  Fin kveld og klem til deg fra Bente.

  SvarSlett
 5. Hihi! Råbra innlegg. Jeg digger bloggen din. En fan rett og slett, men det tror jeg at jeg har skrevet før. Klem

  SvarSlett
 6. Gøy å lese om dagen din:)

  Syns den var ganske så glamorøs jeg:)

  Hadde jeg skulle gjort det samme hadde det vært bilder av måltid,
  bæsjebleier,lek,klesvask,husarbeid generelt.Ikke særlig glamorøst
  som småbarns mamma her i huset,men nå begynner de å bli større,og
  kanskje det blir litt mer glamorøst her også hi hi:)

  Nyt helgen!!

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 7. Så festlig!!
  Morsomme bilder. Måtte le da jeg så frokosten din. Jeg er på Rugsprø jeg og med alskens påleggsvarasjoner. Roastbiff er absolutt ikke å forakte. Mannen min sier jeg er gal, men nå kan jeg si at det finnes flere der ute som er av samme oppfatning som meg.
  Bloggen din er så fin og jeg har masse glede av den!
  God helg til deg!

  SvarSlett
 8. Fantastisk, fantastisk, fantasisk bra innlegg, Ingrid!!!!!!! Lag veeeldig gjerne slike innlegg jevnlig :-D! Goood helg! Klem fra Anne

  SvarSlett
 9. Ha, ha, mulig jeg må hive meg på trenden.

  SvarSlett
 10. :) Digger å lese at dagsformen bestemmer fargen på koppen! Kollegaene mine ler og himlar med augene kvar gong eg bruker eit augeblikk på å kjenne etter kva kopp som er den heldige i dag!! ;) Blitt glad i bloggen din, du er herlig inspirerande. Ynskjer deg ein god dag :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)