søndag 3. juli 2011

Fjeldborgfest


Så er årets tredveårslag overstått (neste år er det min tur...), og min fine mann er dermed behørig feiret. Heldigvis slapp vi unna regn, men vi hadde gardert oss med stort telt oppå den svære terrassen vår, samt presenning over den halvferdige utestua. Når alt står klart kommer det til å bli så grisefint, altså! Vi serverte hamburgere, båtpoteter og aioli, svigermor var så snill å bake boller, og pavlovaen min fikk også bein å gå på. Fin kveld, og skikkelig digg å ha fest på fredag... Da har man jo resten av helgen til gode!
Nå er vi på farten til nok en bursdagsfeiring. I dag er det den flotte mammaen min som skal feires! Hurra for mamma!

12 kommentarer:

 1. så fin feiring:)))
  og den vakre kjolen din også,
  helt nydelig stoff i den altså!!
  fin søndag til deg..
  klem fra Tone

  SvarSlett
 2. For en koselig uteplass og herlig stemning...det måtte bare bli en fin feiring. Du er nydelig i den kjolen!

  SvarSlett
 3. Så ut til å ha vært en finfin feiring! Blide folk og fint pyntet!

  SvarSlett
 4. Gøy med feiring :) Så finfint ut !

  SvarSlett
 5. Härliga fest bilder. Ha det fint. kram Johanna

  SvarSlett
 6. Hei på deg, og takk for sist! Var koselig å treffe deg på Glansdagen:) Gratulerer til mannen din! Både terassen og kjolen er misunnelsesverdig! Skjønner godt du kjøpte kjolen, den var übersøt:)

  Ha en fortsatt finfin sommer
  klem Maya

  SvarSlett
 7. Så koselig med feiring av mannen, grattis! Pavlovaen fikk jeg rett og slett vann i munnen av! Uteplassen blir nok superflott til slutt også :-) Klem!

  SvarSlett
 8. Ser ut som en herlig feiring, vi skal feire min svigerinne i morgen- hun blir også 30- så da satser jeg på litt sol- slik at vi kan være ute. God ide med de to lysene- den må jeg stjele;)

  SvarSlett
 9. Høres ut som dere har hatt en kjempefin bursdagshelg! Pavlovkaka ser nyyydelig ut :) Ha en fin fin sommer!

  SvarSlett
 10. Hej hopp, ville bara säga att du vann min lampa på bloggen =)=) hoppas att ni kommer trivas ihop, maila mig gärna din ADRESS.... Kram josse

  SvarSlett
 11. Va fin blogg!
  / Therese

  SvarSlett
 12. Ser ut som om det var en fin feiring. Du er akkurat like fin i kjolen som jeg ønsker mine kjøpere skal være. Sitter og leser blogger og koser meg nå og da må jeg bare gratulere deg med den supre gevinsten industrilampen. Ønsker deg en fin fredagskveld. (Jeg elsker bildene dine)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)