søndag 6. mars 2011

Sol og boller

I går kom jeg over Morten Schakendas bakebok på Mammutsalg, og da var jeg ikke sein å be... Boka måtte bli med hjem. På jentetur til Lom i fjor vinter, besøkte vi selvsagt Schakendas "Bakeriet i Lom", og brødene og stemningen derfra husker jeg enda. At bollene bakt med Morten Schakendas oppskrift (endelig fiksa jeg søt gjærdeig!) ble noe av det beste jeg har smakt, var derfor ingen stor overraskelse (bortsett fra det faktum at jeg greide å bake så fine boller). Nå liker jo jeg kokebøker generelt, men kokebøker som forteller en historie spesielt. Noe denne gjør. Anbefales, altså.

Ellers har vi vært på favoritturen vår i dag, slikka sol og hørt på bølgeskvulp på Ula, som kanskje er den fineste stranda i området...
Også har det havna en ny pute i sittebenken. Jaja.

Må huske å takke for alle som tar seg tid til å skrive så fine og hyggelige kommentarer, jeg blir strålende glad for hver eneste en! Og hjertelig velkommen til nye følgere, nå mangler det bare én følger før jeg runder 800... Kanskje det er dags for lotteri igjen?

15 kommentarer:

 1. Grattis med 800 følgere. Jeg trodde jeg hadde klikka på for lenge siden, men hadde vist bare putta deg i bloggrollen min. Nå e`rre fiksa ;)

  JA, bakeriet i Lom har fantastiske boller. Har du fått tak i oppskrift? Heldige deg! Kanskje jeg også må snoke litt på mammutsalget....jeg har bare kjøpt 4 bøker der foreløbig i år ;) Er så flotte gaver synes jeg og koslig å eie noen fiiine selv også...

  Vi campet på Ula sommeren for 2 år siden. F a n t a s t i s k! Lamaer hadde de også!

  Fortsatt go kveill te dæ! Klæm

  SvarSlett
 2. Digg med deilige boller!
  Her har vi også spist boller i dag.. selvfølgelig fylt med krem og syltetøy... namm ;)

  Har lagt meg til som følger også.. skulle jo tro jeg hadde gjort det for lenge, lenge siden.. men nå var vel bedre sent enn aldri ;)

  Ha en strålende uke!
  Hilsen Kjersti

  SvarSlett
 3. Nydelig pute - og flotte bilder som alltid! Bakeriet i Lom er fantastisk - virkelig den beste gjærbakst man kan tenke seg:)

  SvarSlett
 4. Nydelige bilder som alltid! Har lagt meg til som følger nå, så da er du over 800 stk gitt. Velfortjent! =)

  Klem Carina

  SvarSlett
 5. vakreste bildene!
  jeg kan formelig høre bølgeskvulp og kjenne bollelukta!

  nydelig pute! så vårlig og skjønn.
  og lotteri...? jatakk!!

  :)

  ha en fin kveld, du vakre!!

  SvarSlett
 6. Kombinasjonen tur med boller etterpå høres ut som oppskriften på en veldig bra søndag=)

  Selvom jeg ikke kan si at jeg savner snøen akkurat, så var den ganske tiltalende på bildene dine!

  SvarSlett
 7. Deilige bilder - fikk skikkelig lyst på boller nå :-) Love love love puta di! Farger og mønster til å bli glad av. Lurer på om du har sydd den selv, eller hvor du evt, har kjøpt den..? Ha en god start på ny uke - snart.

  SvarSlett
 8. Så fine bilder!!
  Bollene våre kom fra Shell i Kilgata... men smakte fortreffelig på skituren likvel :)

  SvarSlett
 9. Nydelige bilder! Og de bollene ser utrolig yummi ut :D

  SvarSlett
 10. Hei

  Fantastiske bilder du tar! Tar en titt innom denne bloggen støtt og stadig og syns det ikke bare er fine motiver, men så teknisk gode bilder også. Er det lov å spørre hva slags fotoutstyr du bruker? Type kamera og linse?

  Hilsen Miss Fjeldhus

  SvarSlett
 11. Hei! Kjempefine bileter!! Eg er ganske ny bloggar og har ikkje heilt dreisen på det tekniske enno. Så eg må berre spør... Korleis klarer du å få bilda ved sida av kvarandre sånn? Det vert berre tull når eg legg inn bilde.

  Eg har boka til Schakenda eg og, men har ikkje prøvd å lage bollane. Vi laga Ingrid Espelid sine, og dei er ikkje så verst dei heller. Dei er jo gode vener dei to:)

  800 følgarar! Bra jobba... Eg har 9;)

  SvarSlett
 12. Hej! Jag har följt din blogg ett tag nu och jag måste säga att jag älskar den. Så otroligt mycket inspiration bjuder du på!

  Tack!

  Kram Anna

  SvarSlett
 13. den kokeboka har jeg også, og er helt frelst!! :) med den kan alle bake gode boller, (når selv jeg kan mener jeg)

  Nyt mandagen videre :)

  SvarSlett
 14. Jeg la deg til i går, kansje du bikka til 800 da? Uansett,veldig flott blogg du har her!

  SvarSlett
 15. Son preciosas las fotos.
  Besos.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)