fredag 21. mai 2010

Fjeldborglotteriets vinnere

Lotteriet er over og trekningen foretatt:

Armbånd og vimpelrekke går til Kristine, med bloggen 
Gode ønsker. Kristine bor i et nydelig og gjennomført gammelt hus og har verdens fineste rosa gulv på barnerommet. Sjekk bloggen hennes, om du ikke har vært der før!

Bildet er av Fjeldborgs gamle epletre, og er tatt to dager etter at vi tok over huset i mai 2008. Nå blomstrer treet igjen!
Hjerte og vimpelrekke går til Et kjært hjem, noe som er veldig koselig siden Ane var en av mine aller første følgere:)
Grattis til dere!! Send meg adresse på fjeldborgen@gmail.com, så kommer det en liten pakke i posten!
Og tusen takk til alle som ville være med å ta lodd, jeg bukker og neier. Dessuten er det så gøy å titte innom mange nye blogger.
Da gjenstår det bare å ønske riktig god langhelg (igjen!), krysser fingre for at sommeren fortsetter. Den skal nytes

Klem fra Ingrid

4 kommentarer:

 1. Våren er kommet lenger hos deg enn hos meg. Her har de tre epletrærne mine kun bladskudd - ikke noen blomster. Gleder meg til hvite blomter. Valmuene mine derimot - de har begynt å blomstre som bare det de siste dagene. Da blir jeg så gul-oransje-rød-glad. Ønsker deg en god pinsehelg!

  SvarSlett
 2. Gratulerer til heldige vinnere :)
  For et nyyyyydelig tre!!

  SvarSlett
 3. Du har en herlig blogg og et herlig hjem! Jeg ble så inspirert av armbåndene dine at jeg måtte prøve selv. Har linket til deg fra bloggen min. Håper det er ok at jeg "hermet" etter deg. God helg! Linda:)

  SvarSlett
 4. Heisann Ingrid :))Så koselig å se "stemmen" din igjen på bloggen hos meg! Jeg har vært aldelses fraværende i bloggbyen i ukesvis nå, men nå er jeg igang igjen for fullt. Har jo gått glipp av en masse fine innlegg hos deg, men har scrollet tilbake slik at jeg er litt mer oppdatert likevel :)
  Jeg elsker huset og hagen deres!
  Det er så nydelig alt sammen og jeg kan nesten ikke se meg mett på alle de nydelige bildene fra stua og kjøkkenet.Eller syrommet ditt, for den saks skyld. Du har blitt en racer på å lage fine vimpelrekker altså! Alt det fine papiret du har med fra Danmerk er til å bli grønn av misunnelse av.
  Takk for tipset om friske bringebær på snittene jeg har laget i dag. Smaker sikker mer autentisk og blir helt sikkert helt nydelig! Gjett om jeg skal prøve på det neste gang :))Klemmer fra Kardemomme :))

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)