søndag 17. januar 2010

Stof 2000


... er en dansk (bombe) stoffbutikk jeg gjerne skulle bestilt masse fra! Flotte Libertyinspirerte tekstiler til bare 59 dkk og masse fine mønstre, knapper, bånd... ja, gå inn og se selv: Stof 2000! Men det blir jo så dyrt... Og akkurat nå har jeg ikke råd til å gå på den smellen. Fine inspirasjonsbilder hadde de også, og jeg kjenner at jeg gjerne skulle hatt en slik Panton Flower Pot i bordlampeutgaven.
Vi har vært på middag hos svigers og som vanlig kom vi hjem med noe fra et av deres gjemmer. Denne gangen noe fra 70-tallet. Gleder meg til å vise det fram!
Nyt restene av søndagen!

4 kommentarer:

 1. digg blogg.
  har jeg vært hos deg før tro?
  håper det er greit at jeg linker deg til:)

  SvarSlett
 2. mmm! denne butikken har jeg ikke sett før, men nå har jeg noe å bruke de siste minuttene av kvelden på;:)

  håper du har hatt en fin helg!

  SvarSlett
 3. God morgen Ingrid! Først må jeg jo si at skuffelsen var stor da jeg kjøpte Dagbladet i går. Spalten var ikke å se.I hvertfall ikke "vår"spalte. Journalisten har sagt hun skal sende men artikkelen på mail i forkant av publisering og det har hun ikke gjort men hun sa også at den skulle komme søndag den 17..Jeg sendte henne en mail før helgen men fikk automatisk svar på at hun er på reise og ikke tilbake før i morgen. Da regner jeg med at vi får høre hva som er skjedd.Irriterende..Men jeg sier fra så fort jeg vet noe!
  Så mange fine bilder du har lagt ut siden sist! Det er jo ingen hemmelighet at vi liker de samme tingene og den røde flowerpot'en var lekker! Flott med den svart/hvite duken! Synd at det er så dyrt å få sendt pakkepost fra utlandet..Portoen overgår jo nesten verdien på pakken.
  Men jeg har vært innom Stof 2000 flere ganger når jeg har vært i København eller Odense og de har virkelig et flott utvalg!
  Jeg er egentlig superinspirert til å sy og mangler ikke ideer men har ikke kommet ignag på symaskinen likevel. Helgen har vært så hektisk at jeg ikke har rukket men utover uka kan det hende det blir muligheter! Puten din med den lille heklebrikken var så utrolig søt!! Ser at dere har hatt en fin helg med aking og kakaokopp med meierismør i..Det må prøves :)
  Jeg må gi meg nå men kommer tilbake så fort jeg hører fra avisen! Klem fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 4. Herlig pute!
  Og så fin blogg du har!

  En fin uke til deg!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)