onsdag 13. januar 2010

Putenarkomani...

... er ikke en alvorlig lidelse, men den krever sin kvinne. I går fikk jeg endelig sydd en ny pute til min store sofa (den gjør seg også godt på Eamesen når ikke katta okkuperer denne stolen, hun har nese for god design!). Var så heldig å finne noen fine bruktstoffer rett før jul, og den nydelige mintgrønne ruta i puta er fra en liten ubrukelig duk (ubrukelig for meg som ikke bruker "kaffeduk":) Knappene er kjøpt brukt i Køben, så nå sitter jeg og tenker på hvor de kan ha vært tidligere. Det varmer jo mitt hjerte som banker litt ekstra for disse flinkisdanskene, å tenke på at knappene kanskje har sittet på et lille børns plagg! De andre stoffene er fra Stoff og Stil.
L en har jeg pyntet litt med fiiint papir fra Rie Elise og Nettpynt.  Den er jo den midterste bokstaven i et ord som henger på veggen her, men de to andre bokstavene er ikke helt ferdige, så det får jeg nok komme tilbake til.
Fin kveld til deg!

7 kommentarer:

 1. Superfin pute! Mintgrønt og lilla er ein uslåeleg kombinasjon! :)

  SvarSlett
 2. Puta di er helt utrolig flott, nydelige farger og kontraster.
  *ME LOVE*
  Flinke deg.
  Puter er kjempe gøy, venter på at noen 50-talls stoffer skal dukke opp så skal det blir neon flere her i heimen også:)

  Klem på deg

  SvarSlett
 3. Knallfin pute og lekre bilete!

  SvarSlett
 4. så flink du har vært. nydelige farger og behagelige fargekombinasjoner. godt å se slike friske pust etter den tunge pyntejula :) spring in the air i bloggverden! :) riktig god helg til deg!

  SvarSlett
 5. *det ble ommøblering og ikke bachelor:digg;) så fine puter - flinka!! jeg elsker puter, men har plutselig fått litt puteangst..klarer ikke mer enn to-max tre i sofaen av gangen.elsker når andre har MASSE puter, men hjemme hos meg har det blitt putetørke. tror det henger sammen med alt jonathanlekerotet som til alle tider er på gulvet. da må jeg ha det cleant i sofaen. merkelig! fortsett å lage fine puter og legg på nett, så kan jeg få dekket min putekjærlighet via deg* klemklem v

  SvarSlett
 6. Lekker pute og fargekombo! man får aldri nok pynteputer!! ;) Holdt på å få med noen hjem fra Kremmerhuset i dag...men klarte å motstå fristelsen. hi hi

  Håper alt står bra til og at det ordnet seg m jobb osv.!?

  Go helg til deg snuppa!

  Klem Camilla ;)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)