torsdag 28. januar 2010

Littegranne rødt i Fjeldborgen


Ja, det finnes faktisk litt rødt her i huset. De bittesmå skoene er mine aller første! Står pent på utstilling i gangen sammen med den lille vasen fra Anne Black. I bokhylla er det riktig mange røde bøker, og mammas lappeteppe inneholder noen røde lapper. Men så er det visst slutt på den røde tråden.
Rart hvordan man velger bort visse farger i perioder, for jeg malte faktisk entreen knall rød i en leilighet jeg bodde i! Det ville jo vært utenkelig for meg i dag. Finnes det farger du ikke bruker hjemme hos deg selv lenger?

9 kommentarer:

 1. Dååån!
  Eg simpelthen fulldiggar dei vakre bileta av den fantastiske heimen din. Og dagslyset tar pusten frå meg på denne tida av året.

  Ha ein fin kveld.

  SvarSlett
 2. Jeg har ikke så mange farger hjemme jeg....eh kremt. Litt hvitt og litt sort og litt tre. Ikke mye farge å spore:) Men på barnerommene er det farger: lyseblått og lille, og grønt og lyseblått.

  Rødt er veldig krevende for meg, men ispedd mye hvitt synes jeg det kan være tøft hos andre.

  Mest av alt elsker jeg en støvete lys blå farge...

  SvarSlett
 3. Du tar alltid så fine bilder!
  Helskjønne sko :)

  SvarSlett
 4. Nydelige småsko:)
  Hmm..Jeg har faktisk en knall rød krydderhylle fra det glade 50-tallet. Men ikke mye mer en det tror jeg..Men den er fantastisk, passer godt inn selv om den skiller seg ut:)
  Rød tråd?
  Tja..En turkis tråd her i heimen kanskje??*skratt*

  Klem på deg

  SvarSlett
 5. Samme her, jeg bruker ialle fall ikke rødt, heller ikke mørkeblå. Hvis jeg må si enfarge jeg bruker mye av, må det være turkis. Men mest av alt liker jeg å blande mange forkjellige farger. Jeg har prøvd å ha det helt fargeløst, men da holdt jeg på å bli gal. Det var liksom ikke noe å feste blikket på.

  De røde skoene er jo så søte, og det er skikkelig sjel i det hekleteppet. Jeg hadde ikke hatt noe imot å ha sånne røde detaljer her hjemme.

  SvarSlett
 6. Åh vad fint du har det hemma!
  Trevlig helg! Kram Sandra

  SvarSlett
 7. hej!!

  vilken härlig blogg du har!!
  vackra milda färger, det gillar jag!

  lägger dig genast på min blogglista.

  ha det gott!

  kram
  anna-malin

  SvarSlett
 8. Hei, er ny leser! lurer på hva slags hvitfarge du maler vegger og karmer med?? følger spent med videre for mer inspirasjon!! Hilsen Maria

  SvarSlett
 9. Hei Maria,
  her males alle vegger med fargen Chi fra Jotun, i glansgrad 10. Lister og tak er i glans 80 og helt hvit. Gulvene er også helt hvite, bruker Tre-stjerner gulvmaling. Så koselig at du vil følge med hos meg:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)