fredag 22. januar 2010

7 ting om meg...... de siste dagene har jeg fått denne awarden og utfordringen både fra min venninne Vigdis med den fineste bloggen Jeg er Jonathan, og fra en for meg ny blogg som heter Apehuset. Tusen takk, jenter! Utfordringen går ut på å fortelle 7 ting om meg selv:1. Jeg elsker å starte radikale oppussingsprosjekter, gjerne uten noe særlig planlegging. På bildet over har en noe yngre utgave av meg startet å rive tapet i gangen i leiligheten vår i Oslo etter en liten kveldstur på Løkka. Inspirert av å titte inn i lyse stuer en mørk kveld... (den herlige tapeten dukket frem under to andre lag med tapet, og var ikke mulig å bevare, dessverre).

2. Faren min er nordlending og en dedikert fiskepiser, jeg har dermed spist nok fisk for et helt liv i barndommen, og spiser i dag bare fisk når jeg virkelig har lyst på det.

3. Fjeldborgmannen min og jeg har vært kjærester siden 1998! Vi har altså gått inn i vårt tolvte år sammen.

4. Jeg er så sær på vin og vinglass at jeg synes øl er best på fest. Rafens får skylda for dette snobberiet.

5. Jeg er veldig glad i å lese, og holder ofte på med tre bøker i slengen.

6. Vet fremdeles ikke hva jeg skal bli når jeg blir stor, og skal mest sannsynlig begynne å studere igjen til høsten! Kanskje jeg blir lærer?

7. Jeg tror det finnes mer mellom himmel og jord enn det vi kan se og fysisk ta på.

Var ikke så vanskelig, dette! Ligger hjemme og er syk igjen, så kunne ta meg gooood tid...
Vet det er mange som har fått denne utfordringen allerede, men jeg prøver å gi den videre til dere:Fin fredag ønskes fra Fjeldborgsofaen.

4 kommentarer:

 1. Utrolig mye inspirerende og fint her hos deg. Og så kult at jeg hoppet rett inn når du fortalte litt om deg selv, så fikk jeg vite masse på en gang:) Jeg kommer igjen, be sure:) Ha en flott helg. Heidi

  SvarSlett
 2. så kjekt å lese.
  god bedring.

  SvarSlett
 3. Morsomt å lese! Og for et herlig bilde:) Du ser jo ut som ei ejten som ikke er redd for å ta i et tak;) Jeg er livredd for å begynne med de store oppussingsprosjektene. Heldigvis har vi ikke det store behovet for det ennå.

  Ha en super helg! Nyt dagene:)

  Klemmer og smil fra marth (http://thinktank.blogg.no. Får dessverre ikke lagt igjen kommentar her uten å logge meg på google-kontoen min. Den fører deg til en annen blogg.)

  SvarSlett
 4. Hei på deg! Så utrolig koselig at du tok deg tid til å titte innom meg ;) Jeg tar utfordringen! Kjempemorro! Lykke til med rotfyllingen og håper formen din er bedre :) God natt!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)