torsdag 1. oktober 2009

Ferdig med hagen...

... over til interiøret igjen! Har prøvd meg på stensilskrift i hallen/trappa, ble kult, men var litt i overkant utålmodig, så det er ikke akkurat rette streker. Pytt sann, jeg lever fint med det, men spørs om min lettere autistiske mann klarer det samme...
Tapetserte disse skuffene som egentlig hører til en kommodesak fra ikea, nå rommer de solbriller, kattebørste og hyssing i gangen! Tapeten kjøpte jeg fra wallpaper from the 70s for en god stund siden, den er så fin!
Også har a´mor sydd litt igjen da. Langt skjerf ble det, ikke overraskende med mye lilla. Nå venter jeg på at svigerinne Heidi kommer og henter meg, vi skal nemlig på tur:) Stoff og Stil og Ikea here I come, og muligens rekker vi innom Sandvika storsenter også. Sparemodusen er på ingen måte slått av, men noen småting må jeg ha på Ikea, og Stoff og Stil hadde jeg nok bestilt fra uansett...
Finfin dag til alle!

5 kommentarer:

 1. Fine bilder assa ;) Kule skuffer- satte meg på en ide der! Gangen trenger en seriøs oppfriskning.

  God tur til Stoff & stil og Ikea. VI var en tur på Ikea igår. Ble ikke det helt store innkjøpet denne gang, men fikk nå med meg litt lys og sånn.

  Ha en super dag.

  :)IfraLahell

  SvarSlett
 2. Ble veldig fint i gangen! og litt småskeive bokstaver er bare med på å gjøre det personlig synes jeg :)
  - veeeldig fine bilder av hagen under også! kunne lukte eplene...

  Men, må bare si at jeg ble veldig glad i dag når jeg hentet posten! Jeg tror dere har tatt det kuleste bryllupsbildet jeg har sett! Kjempefint :) og spesiellt støvlene dine - de var prikken over hele i'en!

  Tusen takk for hyggelig hilsen og knallfint bilde :)

  Kveldsklemmer
  Hilde Iren :)

  SvarSlett
 3. For en koselig og velkommende gang. Sitter med den følelsene selv med bare de få tingene du viser. Og pytt, litt utenom strekene er ikke så viktig! Ingen som ser det oppi der læll. Ser ur som om det er litt oppe på veggen.

  Jeg har så innmari lyst på en slik fargerik henger som du viser her. De er så pene!

  Maya

  SvarSlett
 4. Synes også det var kjempestilig med stensilskriften. Gjør jo ikke noe om det ikke er helt perfekt-blir bare mer personlig :-)

  Liker også veldig godt den fargerike hengeren. Har sett den andre steder, men husker ikkke hvor. Vet du hva den heter, eller hvor den er kjøpt?

  Ønsker deg en fin høsthelg!

  SvarSlett
 5. Hei!
  Knaggen heter HangItAll og er designet av Charles og Ray Eames, opprinnelig for at barn skulle få lyst til å henge opp tøyet sitt selv:) Det er Vitra som produserer den i dag, så den kan naturlig nok kjøpes på Vitra, men vår er kjøpt på Illums i Oslo. Ønsket oss den leeeenge før min snille mann kjøpte den i julegave til meg for et par år siden.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)