mandag 28. september 2009

Vårt forrige hjemAv mangel på andre bilder enn planting og graving (stort sett det vi driver med for tiden), tenkte jeg å vise frem noen bilder av den søte lille Grünerløkkaleiligheten vi bodde i i fem år. Kjøkkenet og gangen rev og bygde vi opp på nytt, pusset den gamle panelen som lå bak slitne sponplater og gammel tapet (igrunn det samme vi satte igang med her...), støpte gulv og la deilige varmekabler - de savner jeg!! Leiligheten var bare 48 kvm, og akkurat det savner jeg ikke, men det var da koselig også:) Litt rart å se bildene igjen, vi gjorde så mye der at jeg kjenner alle detaljer ut og inn, ned til hver eneste lille sprekk i panelet. Nei, ut til plantene før det blir mørkt! Ha en fin høstkveld!

5 kommentarer:

 1. Fantastisk flotte bilder- dette var right in my alley! Kan du ikke legge ut flere fra den gamle leiligheten? :) Hilsen Helene fra Bergen

  SvarSlett
 2. *fiiiiine leiligheten!! vi savner dere her på løkka..kanskje vi bare skulle flytta til nabolaget deres- vi er jo på husjakt;) sandefjord er jo en finfin by*klem fra oss tre

  SvarSlett
 3. Utrolig fint kjøkken! Før jeg leste hvor det var, tenkte jeg at leiligheten hadde litt grünerløkkapreg over seg.. Liker kombinasjonen av murvegg og hvit panel. Hvor er kjøkkenet fra?

  SvarSlett
 4. Kjøkkenet er fra ikea, applåd hvit, en av de billigste frontene de har. Men så var benkeplatene dyre... måtte spesialbestilles pga lengden.

  SvarSlett
 5. Heisan! Jeg vet det er gammelt innlegg og enda eldre bilder men jeg skriver alikevel. Hva farge/fargekode hadde du på kjøkkenveggene i den gamle leiligheten?
  Jeg har fått Appladkjøkken og malt to ganger og fargen blir feil..
  Så jeg søker etter tips;)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)