søndag 6. september 2009

Skogstur = gardiner i stua

Produktiv dag altså! Leeenge har disse gardinene ventet på å få henge, ikke ligge... Men jeg ville jo ikke ha en vanlig gardinstang. Derfor har gardinprosjektet tatt litt tid. I dag var vi på sopptur (fant ikke så mye sopp, tror det hadde vært noen før oss på samme ruta), men vi fant en finfin grein som nå er eneste gardinstang i en ellers gardinløs heim. Har revet verandaen i uka som gikk, og det ble veldig tomt og trist utenfor verandadøren, supert med gardiner med andre ord!
Nok et bilde av trapperommet med lysekronen, men her er nymalte turkise speilet med. 60-talls brunt teakspeil med tilhørende kommode (som er neste maleprosjekt) ble veldig fint i ny drakt, synes jeg!

3 kommentarer:

 1. Hei! Det ble veldig tøft! Både grein og speil. Dere har det utrolig fint i det gamle huset, altså! Hadde jeg også hatt gammelt og ikke nytt, hadde nok din stil vært ganske kopiert. Jeg kan jo kanskje spørre Vidar, nå som dere har snappet opp hvem jeg er (:D...), men hvilken fargekode har du brukt på turkisen? Den er utrolig fin:)

  SvarSlett
 2. Helt konge.. dette ble stilig! Du er kreativ!

  Ha en fin dag..
  klem

  SvarSlett
 3. Så stilig det ble! Denne gardinestangen er kjempefin!
  Hilsen fra Pillepalle

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)