torsdag 10. september 2009

Kreativ kveld

Etter tidenes treigeste dag måtte jeg agere da jeg kom hjem i går. Det resulterte i et stk ny pute til gjestesengen (den lilla/rosa lappeputen)...
... og ny kjole til meg! Veldig inspirert av superkreative Kasparas voksenversjon av fryd+designs original til små jenter, endte jeg opp med å sy sammen en t-skjorte og verdens fineste retrostoff, til en kjole med perfekt knelengde. Digger fargene i stoffet, og skulle ønske jeg hadde mye mer av det. Det har tidligere levd et langt liv som gardin, mens det de siste årene har ligget stuet ned i en plastsekk, som sidt skjørt i str 36. Jeg klippet av linningen (ok, ganske mye mer enn bare linningen... hele glidelåsen faktisk, hihi), laget to legg foran (puh, høres proft ut, men jeg improviserte relativt kraftig) og sydde det sammen med avklippet t-skjorte fra samme plastsekk.
Gleder meg til å bruke den! Og leter etter andre side skjørt som er for trange i livet...

3 kommentarer:

 1. Lekker kjole, med et utrolig kult stoff! Jeg er imponert, den passet jo perfekt til deg!

  SvarSlett
 2. Så fint det ble, og smart utnyttelse av gamle avlagte klær, gjenbruk på sitt beste.
  Bare jeg får ryddet unna ting og tang, skal min symaskin frem igjen også, her myldrer det jo av inspirasjon og gode ideèr:-))
  Ha en fortsatt fin helg!

  Mvh Marianne

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter stor pris på hver og en.
Dersom du har et spørsmål du trenger svar på, ber jeg om å sende meg en e-post. Da er du nemlig sikker på å få svar: fjeldborgen@gmail.com :)