torsdag 28. november 2013

KobberLOVE.





Det er travle dager i fjeldborgen, og alle de fine produktbildene jeg gjerne skulle tatt av fantastiske nyankomne varer på fjeldborg.no, blir stadig skjøvet nedover på prioriteringslista. Selv om lyset egentlig var borte, måtte jeg bare dele disse kjappe bildene mer dere!

Er nemlig helt forelska i de nydelige boksene i kobber og marmor. Varme og kalde på en gang. Helt vidunderlig vakre! Også trådkurvene i kobber (som finnes i to størrelser) er noe for seg selv. Mot den nye (gamle) teakhyllen min, og Duggblå vegg, er det intet mindre enn perfect match!

Strålende kveld til dere alle! Min skal tilbringes på 13Tretten med kveldsåpent for alle som måtte ønske å ta turen. Kanskje vi sees?





tirsdag 26. november 2013

DIY adventskalender.




En aldri så liten DIY-julekalender fra min hånd har funnet veien inn på Lady Inspirasjonsblogg i dag. Jeg er veldig inne i Ladys siste fargekart for tida, og to av favorittene mine fra New Comforting-temaet er blant annet 6315 Jade og 4710 Duggblå som jeg har brukt på henholdsvis plata og veggen på bildet over.

For dere som ikke allerede har sett det på Instagram... Den Duggblå veggen er faktisk en av stueveggene våre! Bye, bye helhvite vegger! Og velkommen til STOR forandring! Huset står mildt sagt på hodet for tida, så det blir ingen bilder av resultatet før vi begynner å nærme oss noe som minner om ferdig. Sånn uti januar en gang kanskje... slik kjennes det iallefall ut akkurat nå...

Ha en fin kveld!



mandag 18. november 2013

Big news!





ENDELIG! I april er vår veldig etterlengtede sønn klar for ankomst. Vi gleder oss stort og redebyggingen er i full gang. Hittil har alt gått etter boka, jeg var skikkelig kvalm fram til uke 14, og siden da har formen bare blitt bedre og bedre. Nå er vi halvveis, og energien har virkelig vendt tilbake. Men aldri har vel en høst gått så fort som denne!

Tusen takk for alle utrolig søte kommentarer på Instagram, jeg smiler mens jeg leser hver eneste en!



torsdag 14. november 2013

Fjeldborg på Bright Bazaars US-bokcover!




På en svært regnfull dag i mai i år, hadde jeg vanvittig storfint besøk i Fjeldborgen.
Utrolig fine Will Taylor med bloggen Bright.Bazaar ville nemlig ha med Fjeldborg i sin første bok! Oh my!
Sammen med fotograf Andrew Boyd kom han flybåren fra London og tilbragte en lang arbeidsdag i huset vårt, og jeg kan love dere at resultatet ble smashing! Jeg har fått bildene tilsendt og de er FANTASTISKE!
Ikke mindre fantastisk er det at spisestua vår havner på coveret av US-utgaven. Rimelig kult? Jantelov go home, for dette må jeg jo bare skryte av!
Se Wills innlegg om både UK og US coverne HER.

Boka skal etter planen utgis i mars 2014 og er etter sigende spekket med fargesprakende hjem, helt i Wills ånd. Gleder meg sånn til å lese den!
Will er forresten å treffe i Oslo om et par uker, når han skal snakke på Fargerikes lansering av Årets Farge. Det blir garantert superinspirerende!

mandag 11. november 2013

Min DIY-jul i Kamille.





I den nyeste utgaven av Kamille (som er i ute i butikk nå), har jeg laget en DIY-julesak. Dere som følger meg på Instagram (@fjeldborg) husker kanskje at jeg stelte i stand til jul i slutten av august... Vel, nå kan altså resultatet sees i Kamille!
Løp og kjøp...

mandag 4. november 2013

Mine favoritter i "Dilla på Håndlaget".




På fredag landet det en liten bunke magasiner i postkassen. Ikke husket jeg hvorfor... Men jo, der var jo jeg og et utvalg veldig fine ting jeg ble bedt om å plukke ut for Dilla på Håndlaget, et ganske nytt magasin med fokus på nettopp håndlaget. Gøy!

Både "Mumi" pute fra OYOY og plakaten "Pastel Abstract" fra SeventyTree er på lager på fjeldborg.no, mens de fantastiske kobberkurvene forhåpentligvis nå er på vei etter veeeeldig lang ventetid. Skal nok få vist dem frem her på bloggen så snart de dukker opp (sammen med en haug andre råfine saker).

I Fjeldborgen er det nok en gang renovering på gang, og for tida rydder vi oss fra rom til rom, med håp om å være sånn passe klare til snekkeren kommer i midten av november. Det blir dermed snart litt renoveringsbilder bloggen igjen, noe som føles veldig lenge siden sist! Gleder oss til å ta fatt og ikke minst til å vise frem resultatet. Kan røpe at vi står foran et aldri så lite stilskift...


Fin mandag og fin ny uke til deg!


Les også