onsdag 24. juni 2009

Bride from behind

Gift, lykkelig og veldig sliten. Har endelig fått satt meg til for å lage et post-bryllupsinnslegg, også har jeg egentlig ingen bilder å vise frem ennå. Men her er hår og bukett, få minutter før vi dro til kirken! Dagen var helt magisk, gikk så utrolig fort! Flere bilder kommer, nå er det på tide å hoppe i loppekassa med noe som visstnok høres ut som isjas - æsj ass.

tirsdag 9. juni 2009

Det blir visst en sen natt...

...for nå skal jeg gjøre ferdig talen min. Måtte avspore meg selv med litt oppdatering i blogglandia, før jeg skrider til verket. Er nok litt for god til å utsette ting jeg synes er vanskelig. Mens mannen sitter nede på laptop og skriver for harde livet, sitter jeg her med et bilde jeg tror blir det siste før jeg blir fru! Passet fint, en dør på gløtt. Gleder meg til lørdag!

søndag 7. juni 2009

Stue med smak av sommer


Ny pute! Elsker den!


Huset er ryddet og vasket i helgen, og forberedt til en ny uke med intens innspurt i bryllupsføljetongen vi utsetter oss selv for i disse dager. Deilig å ha heimen i stand til uka som kommer... Det går i ett og i dag har jeg prøvd frisyre og fått lakket en lillefingernegl som prøve, hihi. Mamma har sydd fast en detalj på kjolen, og heldigvis ser alt ut til å bli superfint, gleder meg!! Nok sagt om bryllup...
Putoman som jeg er, endte jeg opp med to nye puter i uken som gikk. Ringte umiddelbart husfar etter hjemkomst med stooor pose fra Kremmerhuset... og 50%salget på BikBok (han satt i bilen fra møte i Oslo) for å bekjenne mine synder. Skulle jo ikke egentlig kjøpe noe nytt nå rett før bryllup og alt. Han tok det veldig fint, så heretter varer ærlighet lengst, slutt på gjemsel av nyanskaffelsene, for så å snike dem på plass litt etter litt (fungerer i praksis dårlig uansett, for jeg blir jo en smule entusiastisk... spesielt over nye puter).
Nå skal jeg kose meg med kald Tuborg og flikking på tale, fin kveld til alle!