torsdag 6. november 2008

Madicken

I mangel av en babis å vise frem, så får jeg vel skryte litt av denne fantastisk søte katten vår :) hun har blitt stor, og når vi leste på fòrposen og så at vi har gitt henne dobbelt så mye mat som hun skulle hatt, så er det jo ikke så rart at hun er litt tykk. Katten vår har rett og sett pub:)


Bildene er fra juli og frem til nå.
Hun har også fått seg en kompis på snart halvannet år... han er heldigvis kastrert:)


flere bilder av henne finer du her

Status i starten av november

Hei, vi er litt trege med å oppdatere her på siden. Og jeg kunne så klart skyldt på at vi er så opptatte av å pusse opp, men dessverre er det ikke derfor, det er mer at vi er late.
Status er i hvert fall at listene rundt dører og vindu i tv-delen av stua er malt. listene i resten av stua og i taket er klare til å bli malt. legger inn noen bilder av hvordan det ser ut nå.Som dere ser, så er også ovnen på plass :)


Vi var nesten ferdig på kjøkkenet, da noen fant ut at de kunne gi oss en vannlekkasje, det gikk forholdsvis greit, så det er ikke veldig synlig på bildet, men gulvet må males på nytt.Oppe begynner det å ta form og


Snekkeren jobber, katta tar seg en strekk. Endelig har vi fått lister i taket! Store og flotte som sådan, 120 mm måtte de være... ikke lett å få tak i. Men nå er de spikerpistolisert fast av familiesnekker onkel Tore Westrum.


Ut på tur i nærmiljøet! Landlig idyll...
Det ble ikke Mette-Marit, men Madicken, og nå er hun blitt ganske stor! På bildet her er hun ca 10 uker.

torsdag 17. juli 2008

Vi har fått katt!

Møt vår søte katt!Navnet er enda litt usikkert, da vi ikke helt vet hvilken vei tissen går. Men vi har ett navn for hvert kjønn, så foreløpig heter katten Mettemarit Beckstrøm. Avhengig av kjønnet, faller det ene navnet bort.


onsdag 2. juli 2008

Tilbake til hverdagen

Ferien er ferdig og vi har begynt å jobbe igjen. Men det er ikke dermed sagt at ikke vi kan kose oss med frokost i solveggen. Her spiser Ingrid frokost før hun er på vei til sin andre jobbedag i Rafens på Nordbyen.


Vi har fått vår egen vaktmester

Erik tok på seg bunadskoene og tok på seg vaktmesteroppgavene vi ikke hadde tid til.

Stuen og kjøkkenet

Videre har vi fått revet veggplatene og pusset ned den gamle panelen som skjulte seg bak. Panelet er trolig fra byggeåret, 1925, og hadde sårt behov for litt pussing og maling. Her ser du resultatet:


Under tørketiden i stuen, startet vi like så godt på kjøkkenet, og der fant vi jammen meg like fint gulv som vi har i stuen og i andre etasje!

mandag 30. juni 2008

Revet taket

Vis tartet i midten av mai, med å rive sponplater fra vegger og tak. Platene var store, tykke og tunge, så for å få platene ned fra taket, delte vi dem i tre deler og brukte kroppsvekten for å få dem ned. det var spiker hver femte cm ca, og stenderene lå tett. Det var en skikkelig drittjobb.

Beklager

Hei, beklager at det ikke kommer noen bilder i det hele tatt. Det har rett og slett ikke blitt tid til datamaskin i juni. Men jeg lover, det kommer bilder!